2777
2789
عنوان

بختک چجوریه

78 بازدید | 10 پست

سر شب خوابیده بودم

بیدار شدم ساعتو دیدم 

نمیدونم چشمام رو هم رفت یا نه،ولی سینه ام سنگین شد،نفسم رفت،میخواستم دستامو بالا بیارم نمیتونستم،میخواستم مامانمو صدا کنم ولی نمیتونستم،صدام در نمیومد 

یهو به ساعت نگاه کردم دیدم یه دقیقه گذشته و من حالم خوب شده😐

خیلی ترسناک بود

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
خیلی بعده سال اول ازدواجم هروقت تنها میشدم تو خونه بهم بختک میفتاد

این حالتا بختکه؟

من دفعه اولم بود

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حالتا بختکه؟من دفعه اولم بود

فکر کنم اسمش بختکه دیگه من  سال تمام درگیر بودم از اون خونه که رفتم یه خونه دیگه مشکلم برطرف شد بعدا فهمیدیم که شب عردسی ملت اومدن تو خونه احتمالا چشم و نظری چیزی افتاده بوده

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من سه بار تجربشو داشتم ولی واکنشم نسبت بهش خیلی عجیب بود 

حس میکنی قفسه سینت سنگین شده نمیتونی تکون بخوری

واکنش خیلیا ممکنه اینجوری باشه بترسن و بخوان اطرافیانشونو صدا کنن واکنش من خیلی با مزه بود دیدم نمیتونم تکون بخورم دوباره خوابیدم

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

فکر کنم اسمش بختکه دیگه من سال تمام درگیر بودم از اون خونه که رفتم یه خونه دیگه مشکلم برطرف شد بعدا ...

وای خدا ازشون نگذره 

مردم چه کارایی می کنن

من سه بار تجربشو داشتم ولی واکنشم نسبت بهش خیلی عجیب بود حس میکنی قفسه سینت سنگین شده نمیتونی تکون ب ...

😂😂😂من داشتم سنکوپ میکردم

چجوری خوابیدیییی

😂😂😂من داشتم سنکوپ میکردمچجوری خوابیدیییی

اگه بخوام تعریف کنم شاید بگی اغراق میکنم یا الکی میگم ولی دیدم نمیتونم تکون بخورم بیدار شده بودم صبح بود ولی انگار فلج کامل بودم سعی کردم دستامو تکون بدم پاهامو تکون بدم نشد فهمیدم فلج خواب دستو پا زدنم بی فایدس دوباره گرفتم خوابیدم تا بعدا ک بیدار شم بتونم تکون بخورم😂

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒