2777
2789
واقعا؟ خوشبحالت خواستگار من خیلی منو دوست داره اما من تقریبا بخاطر ظاهر و یکم شخصیت ارومش دو دلم

اره چون از ی پسر زشت خوشم اومده🤣😐

قیافش زشت نیست نمکی هست اما خوشگلم نیست😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

به دل ننشتن ظاهر یعنی چی؟ در چ حد؟اینجور ک شما گفتی فقط نکات مثبت دارن خیلی خوبه که

آره خیلی خوبه 

مثلا طرز نشستنش و پوشش یکم قد که از خودم بلند تره زیاد دوست ندارم اولویت بزارمش یکم اضافه وزن البته ورزشکارها غیر حرفیه ای 

میترسم بعد ازدواج تغییر کنه یا نتونم زندگی کنم با این ویژگی هاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چون از ی پسر زشت خوشم اومده🤣😐قیافش زشت نیست نمکی هست اما خوشگلم نیست😂

عزیزمممم منم چون یه پسری میخواستم اخلاقش و شخصیت دوست داشتم همش اذیت شدم 

عزیزمممم منم چون یه پسری میخواستم اخلاقش و شخصیت دوست داشتم همش اذیت شدم

بخدا عاشق شخصیتش شدم😬🤣

اون منو نمی‌خواد 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اشتباه نکن اشتباه نکن من خودمو بدبخت کردم حتی کنکورم و ول کردم :)

ی جمله بهم بگو که فراموشش کنم

متاسفانه بچه های دانشگاس

و هی تو دلم میگم ازش متنفرممم،اون محلم نمی‌ده دل بی صاحابم ول کن نیست

ی جمله بهم بگو که فراموشش کنممتاسفانه بچه های دانشگاسو هی تو دلم میگم ازش متنفرممم،اون محلم نمی‌ده د ...

اگر میخوای فرصت های خوبتو از دست ندی ، اگر میخوای خواستگاراتو الکی رد نکنی و هرروز بیشتر از دیروز حال روحیت خوب بشه و پسرا دورت بگردن خودتو الکی وقفش نکن 

ازت خواهش میکنم.

بنظرتون همچین خواستگار که درآمدش خیلی بیشتر باشه رو بخاطر ظاهری که زیاد به دل نمی شینه رد کنی اشتباه ...

بنظرم باطنِ قشنگ،ظاهرِ زشت رو ناپدید میکنه..

صرفا میلیونر یا میلیاردر بودنش رو نبین،اگر آدم خوش اخلاق و خداباوری هست و باب میلت هست ردش نکن بخاطر ظاهر🩵

بنظرم باطنِ قشنگ،ظاهرِ زشت رو ناپدید میکنه..صرفا میلیونر یا میلیاردر بودنش رو نبین،اگر آدم خوش اخلاق ...

واقعا ممنون خیلی کمک کردی و روشن شد 

بنظرت با خانواده حرف بزنم اگر اجازه بدن با پسر بیشتر آشنا بشم یا نه؟ 

اگر میخوای فرصت های خوبتو از دست ندی ، اگر میخوای خواستگاراتو الکی رد نکنی و هرروز بیشتر از دیروز حا ...

نه ،اخرین باری که محلم نداد دیگه کاریش ندارم

ببینم دانشگاه شروع شده دوباره گند نزنم🥲