2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم شکست😔

365 بازدید | 16 پست

هر سال نوروز میاییم خونه پدرشوهر خواهرشوهرام خیلی بین بچه های من و جاریم فرق میزارن هر لحظه دارم یه جور وانمود میکنم که برام مهم نیست همش خودمو میزنم به اون راه ولی آخه تا کی ؟

بخدا حساس نیستم وقتی دوتا بچه سه ساله که هر دو معصوم و شیرین زبونن و این نامردا فقط میرن طرف یه بچه اونو بغل میکنن قربون صدقه میرن بهش قایمکی خوراکی میدن چه حسی پیدا میکنین 

بچه های خواهرشوهرم بزرگن علنا و انگار که عمدی باشه میان هی قربون صدقه میرن اگه دعواشون بشه طرف بچه جاریم رو میگیرن

دوتا بچه ده ساله هم هردومون داریم امشب دعوا کردن همه رفته بودن سمت بچه اون میکفتن عیب نداره 

من به دعا اعتقاد ندارم ولی تا این حد فرق گذاشتن جای شک داره

شوهرم میگه بریم خونه ولی هرسال من دارم خودمو از مهمونی ها محروم میکنم که ناراحتی پیش نیاد 

بخدا اونی که همیشه خوبی میکرده من بودم ولی این زن خیلی شانس داره هرچقدر هم بدی میکنه هم خودش هم بچه هاش عزیزن

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

جایی که آرامش نداری صد تو نزار

در حد یه وعده رفتن برو و برگرد 

زیاد نرو 

الآن بچه ت متوجه نشه شاید ولی بزرگتر شد و متوجه این تبعیضا شد اذیت میشه ناراحت میشه اعتماد به نفسش کم میشه.

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جایی که آرامش نداری صد تو نزاردر حد یه وعده رفتن برو و برگرد زیاد نرو الآن بچه ت متوجه نشه شاید ولی ...

دختر بزرگم از الان فهمیده همیشه میگه مامان مگه من چیکار کردم که اینها با من اینجوری میکنن 

همش باید کارهاشون رو توجیه کنم که بچم دلش نشکنه از بی انصافی شون 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
بعضیا از اول یجوری رفتار کردن که بقیه مجبورن بیشتر بها بدنشایدم رفت و آمدشون بیشتره و ارتباطشون نزدی ...

دقیقا همینطوره از اول یجور رفتار کرد که اینها حساب کار دستشون اومده اول اصلا رفت و آمد نمیکرد ولی اونم متوجه شده که به من بی محلی میکنن حالا شروع کرده به رفت و آمد باهاشون خیلی گرم گرفته

دختر بزرگم از الان فهمیده همیشه میگه مامان مگه من چیکار کردم که اینها با من اینجوری میکنن همش باید ک ...

آخی عزیزم

والا من باشم آرامش بچه م برام از هرچیزی مهم تره

اولن آرومش کن و بگو اونا اخلاقشون اینجوریه ایراد از تو نیست

سعی کن نزاری روش اثر منفی بزاره و باعث بشه خودشو همش مقایسه کنه و دنبال ایراد تو خودش باشه

دومن کمتر برو 

رفتی م دیر برو زود برگرد

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

آخی عزیزموالا من باشم آرامش بچه م برام از هرچیزی مهم ترهاولن آرومش کن و بگو اونا اخلاقشون اینجوریه ا ...

مشکل اینه یه شهر دیگه ان هرسال میاییم ده روز میمونیم اینجا همه جمع هستن اقوام دیگه هم میاد بچه هام با اونها بازی میکنن ما خودمون بریم خونه تنهاییم باید طفلک ها بمونن خونه 

خیلی زورم میاد اونا دورهم بچه هاشون خوش باشن ما بریم خونه تنها بمونیم

سلام عزیزم تو تاپیک مدیریت مخارج مطالبتون رو خوندم خیلی براتون ناراحت شدم یه ذکره من خودم ازش نتیجه گرفتم به خدا باورت نمیشه من با همین ذکر شوهرم ارتقای شغلی پیدا کرد.به خدا اصلا فکرشم نمیکردیم.یعنی اصلا امکانش نبود 

تو نت بزنید دعای امام صادق )ع(برای افزایش رزق وروزی)

استغفرالله الذی .......اولش اینه

باید دوماه روزی ۴۰۰ بار بخونید من پشت سرهم میخوندم خیلی خوبه 

یه ذکر دیگه هم خوندن سوره ی طه صبح زود قبل از طلوع فجر یعنی هر روزی که خوندم فرداش به خدا یه روزی جدید گیرم اومده از جایی که فکرشم نمیکردم.

دوتاش خیلی خوبه 

امیدت به خدا باشه از خدا میخوام انقدر بهت مال وثروت بده که حساب وکتاب نداشته باشه.ناراحت نباش این روزا هم میگذره.

تو نت بزنید دعای امام صادق )ع(برای افزایش رزق وروزی)استغفرالله الذی .......اولش اینهباید دوماه روزی ...

قربونت برم عزیزم که انقدر مهربونی و به من لطف داری

چشم حتما میخونم 

از دعای قشنگت هم ممنونم از خدا میخوام به زندگی خودت هم برگرده

سلام خانمی خواهش میکنم پیامم و دیدید جوابو بدید برا بچه اتون امپول رشد زدید؟قدش بلند شد ؟ چند وقت زد ...

سلام عزیزم

نه نزدم دکترش رو عوض کردم فعلا دارو میخوره این ماه هم چکاپ داره بررسی بشه اگه به بلوغ نزدیک نباشه نیازی نیست به آمپول 

همین قرص های کلسیم و دی و آهن و یه قرص دیگه هم هست برای رشد کودکان مصرف میکنه

سلام عزیزمنه نزدم دکترش رو عوض کردم فعلا دارو میخوره این ماه هم چکاپ داره بررسی بشه اگه به بلوغ نزدی ...

من دخترم پریود شده ده سالش قدش ۱۴۷

دکتر میگه هورمون رشد نزنه قدش ۱۵۵ میشه

خیلی نگرانم نمیدونم بزنم یا نه 

تو برزخ گیر کردم انگار😭

بعضیا از اول یجوری رفتار کردن که بقیه مجبورن بیشتر بها بدنشایدم رفت و آمدشون بیشتره و ارتباطشون نزدی ...

نه ربطی نداره ما چهار تا جاریم هستیم یکی از جاریا از همه بیشتر محبت میکنه ولی اخرش ازش طلبکارن ما سه سنگین مثل مهمون میریم میایم بما سه بیشتر احترام میزارن خیلی دیر به دیر میریم 

بعضیا لیاقت تحویل گرفتن ندارن وقتی خیلی تحویلشون میگیری سرشون گیج میره