2777
2789
عنوان

دهک بندی ها و کالابرگ

131 بازدید | 2 پست

سلام دوستان خوبین؟ طاعاتتون قبول 

یه چند تا سوال از عزیزانی که سر در میارن در رابطه با دهک بندی و کالابرگ دارم

1)دهک بندی برچه اساسیه؟ ما نسبت به سال‌های گذشته درآمدمون خیلی کم شده و حتی به مرز ورشکستگی هم رسیدیم چرا باید دهک 8 باشین

2)اگه ضامن کسی بشیم و اون طرف قسطاشو نده روی دهک بندی ما اثر داره؟ 

3)همسرم و پدرشوهرم با هم یه کار شراکتی داشتن که چون همسرم سرمایه ش جور نشد از هم جداشدند و بعد پدر شوهر بی انصافم همسرمون مجبور کرد مالیات بده آیا این تاثیری داره؟ 

4)ما سه تا بچه داریم و آخری 18ماهه هست آیا کالابرگ کودک به ما که دهک 8 هستیم تعلق میگیره؟ 

5)اگه یارانمو جدا کنم ممکنه کالابرگ به من تعلق بگیره؟ 

ببخشید شاید سوالاتم سطحی و مسخره باشه ولی هرچی به همسرم میگم پیگیر نیست و واقعا ناراحتم چون شرایطمون خیلی جالب نیست اگه کسی واقعا اطلاعات داره راهنماییم کنه

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

شوهرت پول جابه جا کرده یا نه یا ماشین گرون قیمت داره در کل دهک بندیشون مزخرفه چرته دقیق نیس اعتراض بزنین شاید دهکتون ببرن 7 اینها و در مورد کودکان به بچه شما تعلق نمیگیره چون دهک 1 تا 7 میگیرن شما دهک 8 هستین نمیدن 

شوهرت پول جابه جا کرده یا نه یا ماشین گرون قیمت داره در کل دهک بندیشون مزخرفه چرته دقیق نیس اعتراض ب ...

نه عزیزم ولی مالیات رو پدرشوهرم گردنش انداخت چون فقط یه ماه باهم کار کردن 

ممنون که راهنمایی کردی 

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.