2777
2789
عنوان

زخم زبان

72 بازدید | 12 پست

بیاین امسال  بیشتر  حواسمون به حرف ها و رفتارامون باشه چون حرفای بد مثل نیش مار و بدتر از زخم شمشیرند و روح رو نابود میکنند😔

باورتون میشه بیشتر آدما به خاطر زبانشون و حق الناس میرن جهنم 

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

کسی که دیگران رو مسخره میکنه زخم زبون میزنه و.. اون دنیا همون حرفایی که زده مثل عقرب و مار حمله میکنن بهش

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش فامیلامون اطرافیامون درک اینو داشته باشن که هر حرفی رو نزن قلب ادمو نشکنن ولی متاسفانه شعورشو ند ...

دقیقا بعضی وقتها  یه حرف هایی می‌زنند که تا مدت های طولانی اثر بدش رو روی  روح میزاره فامیلای مامانم بیشتر اینجوریند 

دقیقا بعضی وقتها یه حرف هایی می‌زنند که تا مدت های طولانی اثر بدش رو روی روح میزاره فامیلای مامانم ...

امیدوارم همچین ادمای یا هدایت بشن یا نابود بشن 

منم طرف مادریم و اشناهام بدون فکر حرف میزنن ادمو له میکنن

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

امیدوارم همچین ادمای یا هدایت بشن یا نابود بشن منم طرف مادریم و اشناهام بدون فکر حرف میزنن ادمو له م ...

من آرزوی نابودی ک رو ندارم ولی همیشه ارزو میکنم خدا این آدما رو ازم خیلی دور کنه کاشکی یه اتاق داشتم و نمیومدم پیششون بشینم وقتی میان خونمون 

جالبه توقع دارند بهشون همیشه احترام بزاری و اگه از حرفشون ناراحت بشی میگند تو خیلی حساسی و توجیه می‌کنند 

خوشبختانه تا حالا دو نفرشون رو از زندگیم پرت کردم بیرون ولی با بقیشون مجبورم کنار بیام چون دوسشون دارم 

من آرزوی نابودی ک رو ندارم ولی همیشه ارزو میکنم خدا این آدما رو ازم خیلی دور کنه کاشکی یه اتاق داشتم ...

اینا ادمای حسود هستن حسادتشون عیب های که دارن رو بقیه میزارن درباره زندگی طرف قیافه طرف شغل و...  همه چی نظر بیخود میدن نه اینکه بگیم نظرشون کمکی بهمون کنه نه بلکه انگار خنجریه میزنن به قلبت همش طعنه است 

بوی از انسانیت نبردن امیدوارم که همیشه ازم دور باشن همچین ادمای

اینا ادمای حسود هستن حسادتشون عیب های که دارن رو بقیه میزارن درباره زندگی طرف قیافه طرف شغل و... هم ...

دقیقا همین زنداییم و خالم که از زندگیم بیرونشون کردم انقدر به من حسودی می‌کردند و همش درباره ی همه چیز زندگیم نظر می‌دادند تازه فضولیشون به کنار رخم زبون هم می‌زدند و عذاب میدادن روحم رو همین زنداییم تا وارد خونه ما میشد دیگه از جاش تکون می‌خورد صبحانه ناهار شام شبم تازه خونه ی ما می‌خورد در جواب محبت هام هم روحم رو تیکه تیکه می‌کرد یعنی انقدر پرو بود که حد نداشت یکی نبود بهش بگه مهمون بودنم یه قواعدی داره آدم نباید خیلی خونه ی مردم بشینه چون صاحبخونه بدبختم اذیت میشه و معذب و از کار و زندگیش میفته خیلی روش زیاد بود

دقیقا همین زنداییم و خالم که از زندگیم بیرونشون کردم انقدر به من حسودی می‌کردند و همش درباره ی همه چ ...

من اصلا خانواده مادریم پر از حسادتن تا جایی که یادمه هیچوقت با ما خوب نبودن 

تنها کار دوری کردن ازشون

حذفشون کن از زندگی پر از انرژی منفی ان

مطمئن باش خدا ادمای بهتری رو ب جاشون میفرسته تو زندگیت

من اصلا خانواده مادریم پر از حسادتن تا جایی که یادمه هیچوقت با ما خوب نبودن تنها کار دوری کردن ازشون ...

دقیقا مگه آدم چند بار زندگی میکنه که عمر ارزشمندش رو برای همچین آدم های بی ارزشی هدر بده