2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي من به بار رفتم سراغ دعا نويس گفتم كار شوهرم خيلي توش گره ميافته اونم يسري دعا داد گفت بزن به در و ديوار خونت يكيش هم همراهت باشه 

نشون به اون نشون كه كلا شوهرم بيكار شد 😐😐 اوضاعمون داغون شد منم همه رو كندم انداختم تو اب روون 

واسه من عكس جواب داد😂

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
پس منظورتون از بلدم چیه..

یه عده مطمئن هستن ک این دعاهارو از قرآن درمیارن تو. نگا ب فضیلت هر ایه قران بندازی هر کدوم برا یه کاری مناسبه و زود تر ترو به خواستت میرسونه اما طلسم و جادو جمبلو به هیچ عنوان قبول ندارم

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
یه عده مطمئن هستن ک این دعاهارو از قرآن درمیارن تو. نگا ب فضیلت هر ایه قران بندازی هر کدوم برا یه کا ...

درسته عزیزم .... پس اگر دعای مدنظرتون بود واسه حاجتم برام بگین

ناد علی زیاد بخون دعایی باشه باطل میکنه خواسته هم اجابت خیلی ازش تعریف میکنن

من خودم فعلا چله بسم الله دارم میگیرم خیلی خانوما ازش تعریف کردن فعلا 9روزشو انجام دادم امیدوارم منم جوابی بگیرم