2777
2789
عنوان

مامانم ازم متنفره

227 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من یه دختر لاغر اندامم ولی همه جا ازم تعریف میکنن هیکلم قشنگع مامانم هی جلو خواهر برادرم میگه مردنی یا بابام میگه ضعیف نمیری ملخ و این اعتماد به نفس منو خیلی آورده پایین پوستم خیلی روشنه همش میگن خدا رو شکر سفیدی اینقد لاغری میموندی سرمون بعد من سینه هام و باسنم پره ولی اینقد مسخرم میکنن چون لباسام گشاده پاهام و دستام لاغر مامانم همش بهم میگه گوه پوخ کثافت حمال و منم می‌خوام دیگه باهاش حرف نزنم من سنی ندارم ۲۰ سالمه همش میاد میگه فلانی هم سن توئع شوهر داره فلانی هم سن تویه خوشبخته بعد میخواد برام خواستگار بیاد دوست پسرمه وضع مالیش عین هموناس که میکوبه سرم میگه نه نیاد ازش متنفرم خوشم نمیاد بمیره ایشالله می‌دونه من طرف و دوست دارم همش میاد مسخره می‌کنه میگه زشته بعد پسره زشتم نیس معمولیه.خیلی اذیت می‌کنه رفتاراش بهمو موهای من فره همه میگن عین عروسکه مامانم میگه وز وزیه عین بزه‌ بعد با خواهر برادرام اینجوری نیس من میگم می‌خوام ازدواج کنم میگه نه نه لازم نکرده میگم ما دوستیم گناهه میریم میایم میگه دستت بگیر اینو پولدارشو پیدا کن اینو ول کن اصلا زن بدی نیست این حرفا رو میزنه ها مذهبی سنگینه یا میاد میگه فلانی بیاد خواستگاریت با کله میدم من خوشم نمیاد میگه بیاد میدم میگم تو که میگی ازدواج نکن نه با اون ازدواج نکن دیوانم کرده چیکار کنم به نظرتون؟؟

ابجی بد به دلت راه نده

فرهمگ ایرانیه دیگه، فرهنگمون رو به فقره، هیچکس اوضاع خوبی نداره الان، توم نشنیده بگیر، منم انقدر شنیدم ازاین حرفا

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

حالامن بذترازتوم درمورد مشکلاتم باکسی حرف نمیزنم، چون مامانم منو مقصرمیدونه و بابامم که انتقاد میکنه ازم و.. اینا

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدرو مادرت کار اشتباهی میکنن و چون قدیمی هستن طرز تفکر اونها رو نمیشه تغییر داد ولی شما دل پدرو مادرت رو نشکن و جوابی بهشون نده انشاءالله یه ازدواج خوب میکنی وچاق هم میشی خوشبخت بشی گلم

لاغر با سینه و باسن پر و موهای فر و‌پوست سفید!بعد مادرت بهت میگه زشت!پدرتم همینطور!خواهر برادرت اینط ...

نمیگه زشت میگه لاغر مردنی عیبم از نظر اونا لاغریه میگه سفید نبودی باید ببخشید من به آدمای سبزه توهین نمیکنم مینداختم سطل آشغالی

ابجی بد به دلت راه ندهفرهمگ ایرانیه دیگه، فرهنگمون رو به فقره، هیچکس اوضاع خوبی نداره الان، توم نشنی ...

هی غصه میخورم به خدا بعد میرم تو آینه نگاه میکنم میبینم خوشگلم لاغریمم طوری نیس بد تیپ و بد لباس باشم چون سینه و باسن دارم