montazeeeer مدیر استارتر عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 153 عنوان امروز بدجوری دلم شکست و از خجالت اب شدمممم😭💔 373 بازدید | 37 پست امروز تو ی جمعی ک تعداد نفرات خیلی زیاد بود، همه هم چیتان پیتان و پولدار ک ب خودشون بشدت میرسن، ی بنده خدایی برگشت بم گف عققق پوستت انگار چاله چوله ها خیابونه صافکاری میخاد، حالم بد شد چطوری خودتو تحمل میکنی ی کاریشون بکن، همه زل زده بودن بهم، از خجالت عرق سرد نشست رو کمرم،شدیددددد بغض کردمم فقط تونسم ی لبخند بزنم حرف میزدم بغضم میترکید😭😭دست خودم نیست چیکار کنم اخه منم دلم ی پوست صاف میخاد، هزینه های لیزرم ندارم،، مگ دسته منه ک تو جمع اینجوری ضایعم میکنی خجالت زدم میکنی😭دلم میخواد بمیرم،😭کاشکی پام میشکست نمیرفتم😭😭 1404/01/05 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_جهنمی_ام عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 830 خدا خودش جوابشو بدهچقد بی شعور و بی درک کاربر سال ۹۸🥰
rapoenzel عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 888 میریدی بهش میگفتی پوست من دست خودم نیست ولی چاک دهنت دست خودتته ببند مگه ازت نظر خواستم که همچین چیزی میگی کسی ازاین به بعد تو جمع حرفی زد مثل خودش باش برین بهش غلط میکنه به اون چه
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 20609 بگو آدم پوستش صاف نباشه بهتر از اینه ک بیشعور باشه ...ب خودت برس یکم گلم 💚🌱
بانومهربان عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 5071 میخواستی بگی بیشعوری حال بهم زنتره، پوست رو که خود آدم خلق نمیکنه محتاج نگاه خداوند
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12013 یا خدا چطوری تونسته همچین چیزی بگه وای .. 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 6861 این حجم از بیشعوری رو درک نمیکنم زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
farnaz777777 عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2826 میگفتی ادم پوستش صاف نباشه خیلی بهتر از اینه که مثه تو شعورش پایین باشه
زن_ممدقولی عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 13619 بگو چال چوله های من یه با یه دوتا دوا دکتری خوب میشه حالا تو بگو چطور میتونی زبون تلختو درست کنی رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍