2777
2789
عنوان

اگه بابام هیچوقت برنگرده چی

566 بازدید | 25 پست

پارسال ۱۲ فروردین بود ک رفت آی سی یو 

۲۶ روز دیگه سالگردشه ولی انگار ی ماه هم نشده ک فوت شده داغش برام تازه اس 

درد بی پدری ی طرف درد اطرافیان ی طرف 

فامیلای پدری ک همه اشغالن کات کردیم بعد فوت بابام

فامیلای مادری فکر میکردم خوبن ولی از اونا بدترن 

ما رسم داریم قبل عید میرن خونه عزادار جهت سر سلامتی 

ولی هیییییچ کدوم نیومدن الانم ۴ روز از عید گذشته هیچکدوم نیومدن 

اینقد فکر و خیالم کردم سرم میسوزه 

کاش بودی بابا😔😔😔😔

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

براش فاتحه میخونم خدا بیامرزتش

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرمیفهممت :) 

داییم تازه فوت کرده 

هیچکس نیومد خونمون یه دستی به سر مامانم بکشه 

نه زنگی نه هیچی 

حتی باهامون قهرم کردم خودمونم نمیدونیم چرا ؛) 

دلمون خیلی شکسته من که به خدا واگذار کردم

چقدرمیفهممت :) داییم تازه فوت کرده هیچکس نیومد خونمون یه دستی به سر مامانم بکشه نه زنگی نه هیچی حتی ...

دقیقا وقتی داغدار می‌شی یهو آدما روی واقعیشون رو نشون میدن یهو رنگ عوض میکنن

ما رسم از سیاه درآوردن داریم باورت میشه خاله ها و دایی هام ی روسری صدتومنی اشغال هم نخریدن بزارن سر مامانم از سیاه دربیارن پیش ملت 

ب اندازه ی دنیا دلم گرفته 

کاش توقع نداشته باشیم از کسی 

این توقع داشتن حال آدمو میگیره

کتاب سین سوگ عین عشق رو بخون وصف حال الانمونه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
میگن فامیل پدری رو تو بچگی مامانت بهت میشناسونه و فامیل مادری هم تو بزرگی خودت می شناسی این حقیقته

اینحاست ک شاعر میگه 

تف ب قوم پدری 

لعنت ب قوم مادری

خدا بیامرزتش نمیدونم حکمت حدا چیه من پدرم زنده هس ولی آرزوم مرگشه منم با ابن ک زنده هس بی پدر هستم س ...

چیکار کرده پدرت مگه

بیکاره دشمنه همش دعوا و نفرین و فحش میده از این نطر میگم‌ بی پدر ک وقت مشکلات باید آویزون بقیه باشم

شاید باورت نشه منی ک الان دارم می‌نالم از بی پدری 

با بابام دعوا و بحث داشتیم فحش و نفرین هم می‌کرد ولی خب پدر بد خیلی بهتر از رفیق خوبه 

قدر بدون داشتنش رو هرجور ک هست