2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردرد شدید،تنگی نفس ،کوفتگی بدن،سرگیجه،فریتینم رو 7بودماهها قرص خوردم الان بعد از نزدیک به یکسال اومده رو 58

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
شرایط پوستت چطوره عزیزم؟ نمیدونم جوش و ترک پوستیم داری؟

خشکی و جوش

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
سردرد شدید،تنگی نفس ،کوفتگی بدن،سرگیجه،فریتینم رو 7بودماهها قرص خوردم الان بعد از نزدیک به یکسال اوم ...

واااای من هنو ازمایش ندادم

ولی میتونی من دوتا عمل جراحی خیلی سخت داشتم

الان حالت چطوره علام کامل رفع شده؟

واااای من هنو ازمایش ندادمولی میتونی من دوتا عمل جراحی خیلی سخت داشتمالان حالت چطوره علام کامل رفع ش ...

بله رفع شده ولی تو دوره ماهانه اذیت میشم حتما باید قرص آهن بخورم

اعصابت بهم نریخته بخاطرشواقعا خیلی بده منک حس سنگینی رو قفسه سینه دارم

یکم تند راه برم یا یکم بدووم زود میگیره

مثلا از ۴ تا پله برم بالا میگیره

ولی درحالت عادی رعایت کنم اوکیه