2777
2789
عنوان

مخالفت شدید خانواده ها

170 بازدید | 4 پست

بچه من خودم کابری ندارم‌ و دارم با کاربری دوستم پیام میدم .

متاسفانه یه مشکلی پیش اومده نیازمند نظراتتونم

با یه پسری دوست بودم و خانواده‌اش ( مادرش) حدودا ۸ ماه پیش دیدم و پسندید و قرار شد قبل محرم بیان خواستگاری ، خانواده من خيلي موافق نیستن ولی بخاطرم گفتن باشه بزار ببینمشون بعد ، چند روز پیش با مادرش و خواهرم رفتيم بیرون دوباره و وقتی من پرسیدم که انشاالله میاید دیگه ، یهو شروع کردن به پیچوندن من عصبی شدم گفتم یعنی چی دعوا شدید شد و مادرش توهین کرد بهم و گفت من از اولم راضی نبودم و به زور بوده الانم که زبونت درازه اصلا راضی نیستم ، پسره ام گفت که اره منم خسته‌ شدم و نمیخوام ، خواهر منم خیلی عصبانی شد گفت اینا هم بخوان ما دیگه راضی نمیشیم . حالا جدا شدیم ازهم ولی یه حسی بهم میگه میاد دوباره .

به نظرتون چطور رفتار کنم؟

خواهرم که میگه حتی راشون نمیدم تو خونه .

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 

حق داره خواهرت و اینکه شما نباید میرفتین بیرون با خواهر و مادرش پسره هم اگر راضی بود پشت تورو میگرفت توهم نباید سریع دعوا میکردی 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برادر شما خوب شدن؟

سلام گلم ، برادرم عملش خوب پیش رفت اما بعد یه سال تصادف کردند فوت شدند ماه پیش ، 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با