2777
2789
عنوان

بی بی چک

253 بازدید | 41 پست

سلام خانما این بی بی چک بنظرتون هاله داره ؟ 

خودم یه هاله خییییلی کم رنگ میبینم 

پریودم حدود ۲۰ روز تاخیر افتاده

ممکنه مثبت باشه یا خط تبخیره؟ کسی اینجوری باردار بوده؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اینو انگار همون لحظه عکس گرفتی که هنوز خط قرمز ک ادرار بره تا بالا هنوز هست...چون تا خط تست سفیده باقیش قرمزه کل صفحه اگه دوباره داری ازش عکس بفرست بعد ۵ دقیقه تا ۱۰ دقیقه بیبی چک های جدید بعد ۱۰ دقیقه نشون میده مثل بیبی چک بتا

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

عزیزیم  منفیه  ۲۰رور تاخیره حتی اگه لقاحم تو دیرترین حالت ممکنم بود الان باید  خطش پرنگ پرنگ بود ن اینجوری بیشتر تبخیره

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

وای منم الان تایپک زدم ۲۰ روز تاخیر دارم دیشب هاله انداخت صبحم هم همینطور ولی امروز عصر مدیکور درجا ...

دارویی هم مصرف کردی یانه؟  

من لتروزل خوردم با امپول hcg روز ۱۴ سیکلم

عقب انداختم خیلی امیدوار شدم تستام منفی شدن کلی خورد تو ذوقم رفتم دکتر پروسترون زدم الان ۱۷ روز از پروژسترونم میگذره پریود نشدم 🤕

سلام اینو انگار همون لحظه عکس گرفتی که هنوز خط قرمز ک ادرار بره تا بالا هنوز هست...چون تا خط تست سفی ...

بهار جان ۲۰روز تاخیر داره  الان باید پرنگ پرنگ رود ن اینجوری منفیه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بهار جان ۲۰روز تاخیر داره الان باید پرنگ پرنگ رود ن اینجوری منفیه

اگه پریود هاش نامنظم باشه امکان تاخیر لقاح هست من بعد ۲۰ روز تاخیر تازه تیتر شد ۵۰۰ من نامنظم بودم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕