2777
2789

انقدر که بد صحبت میکنن و منفی 

پدرم که همش غر میزنه و فحش 

مادربزرگم که همش غیبت و بدگویی مارو میکنه 

ادمو از زندگی زده میکنن 

من نمیرم پیش مادربزرگم و باهاش حرف نمیزنم 

چون ازش بدم میاد کلی حرف پشت سرمون بخصوص مادر بی زبونم که نمیتونه از خودش دفاع کنه و مظلومه به فامیل و درو همسایه ها گفته کلی تهمت ناروا پشت سر من مادرم خواهرم 

پدرم میگه بمیرین راحت شم نه بزرگ حالیتونه نه چیزی مثل جغد برید تنها بشینین مادرت تو اشپزخونه توام تو اتاق خاک تو سرتون ادمی که خودپسند باشه باید بمیره 🥲نه بیام با مادر از خدا بی خبرت بشینم که ذره ای وجدان تو وجودش نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری انرژی خونه خیلی مهمه یه روز که کسی خونه نبود یه دیگ اب و سرکه بذار بجوشه بوش تو خونه بپیچه انرژی منفی رو خارج میکنه یا اب و گلاب تو خونه اسپری کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حق داری انرژی خونه خیلی مهمه یه روز که کسی خونه نبود یه دیگ اب و سرکه بذار بجوشه بوش تو خونه بپیچه ا ...

خونه نبود چیه مادربزرگم هست برج زهرماره با یه من عسل نمیشه خوردش 

از وقتی لومدیم اینجا با اون زندگی میکنیما خیلی غصه خوردم جلو موهام سفید شده 

خیلی به ناحق پشت سرمون حرف میزنه و بدگویی میکنه که تو منطقه بدی ما زبانزد شده هر خواستگاری هم که بیاد در و همسایه بد میگن چون مادربزرگم ابرویی نذاشته که بمونه 

البته من ازدواج کردم اما خواهرم یدونه هم خواستگار نداشته

خونه نبود چیه مادربزرگم هست برج زهرماره با یه من عسل نمیشه خوردش از وقتی لومدیم اینجا با اون زندگی م ...

اخی طفلی😔

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲