2777
2789

برای مهمونی خونه نو چیا درست کنم ؟ برای ۱۵_۱۶ نفر

هم غذاها هم دسر ها

زیاد سخت نباشه و بشه یه سریاشو از روزای قبل آماده کرد چون هم حجم کارم زیاده هم باردارم هم اونقدرا تو آشپزی حرفه ای نیستم

دوس دارم همه چی خیلی خوب باشه چون همه ی اینا خیلی مهمونی دعوتمون کردن اما ما خودمون خونه نداشتیم و شهر دیگه ای بودیم کسی خونمون نمیومد

الان بعد از چند سال خونه دار شدیم و توی شهر خودمونیم دلم می خواد همه خوشحال بشن حسابی :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برکت به سفرت بده. ژله تک نفره بنظر من درست کن در حد یه بیستا. تک رنگم باشه. چند رنگ نباشه با پاستیل چیزی داخلش که زیاد اذیت نشی میگی بارداری. برنج و خودت درست کن با یه خورشتی چیزی. کباب و جوجه هم اگر توانایی داری از بیرون سفارش بده. 

یه سوپم درست کن. با نوشیدنی و سالاد و ماست و سبزی سفرت پر میشه. اگهسوپم نمیتونی بگژی این سوپ اماده مرغ  و اینا هست خودتم یکم مرغ ریش کن بریز داخلش برا سوپت

عزیزم خیلی مبارک باشه انشاءالله به خیر و سلامتی 

به نظرم، زرشک پلو با مرغ و قرمه سبزی یا فسنجون 

دسر هم پودر کرم کارامل آماده بگیر ۳ تا خیلی راحت با شیر درست میشه-میتونی ژله بستنی هم درست کنی؛ بهترینش پودر ژله هندونه بگیر بجای آب سرد توش یه دونه بستنی وانیلی کاسه ای بریز_ دیکه ماست و سبزی خوردن هم ک هست.

چی بگم شما خیلی سخت میگیرید من درتعجبم چطوراینهمه رومیخورید مایه سوپ وغذاوسبزی سالاد ونوشابه میدیم خ ...

کدوم همه رو ؟مگه شما سر میز ما نشستی که غذا زیاد بود ناراحتی عزیزم ؟متوجه نشدم چی شد اصلا

گفتم برای آدم هایی نه چند سال مرتب ما رو دعوت کردن ولی اولین باره قراره دعوتشون کنم چیا درست کنم 

ماه ۵

اگه هزینش برات مهم نیست چلو گوشت  خیلی راحت یا مرغ مزه دار کن از شب قبل حالا یا کباب یا زرشک پلو با مرغ درست کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

شلز 

مرغ شکم پر

ماهی شکم پر

بامجون شکم پر

قارچ شکم پر

رول بادمجون و گوشت

رولت گوشت و مرغ 

... 

کبابی جات

فستفودی جات 

سوخاریجات 

.... 

سالاد ماکارانی 

سالاد الویه

سالاد مکزیکی 

چیپس و پنیر

و.... 

... 

دسر

ژله 

ژله بستنی

کاستارد 

سالاد میوه 

تیرامیسو 

چیزکیک های مختلف

بستنی خودت درست کنی 

ژله توی طالبی 

ژله پوست پرتغال 

کیک خونگی 

و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

غذا : قرمه سبزی ،چیکن استروگانف(سینه مرغ ،قارچ ،سس بشامل)

هر دو رو میشه روز قبل حاضر کرد. فقط چیکن استروگانف موادشو جدا سرخ کن روز مهمونی فقط قاطی کن.

هم شیکه هم معمولا همه دوست دارن

دسر : هرچی برات راحت تره ، مثلا ژله خوبه چندتا رنگ لایه به لایه بزاری

بعضیاشو  اول با بستنی قاطی کنی که مات بشه بعد بزاری سفت بشه

یا اینکه پودر کرم کاستارد آماده بخری ،لایه لایه با بیسکوییت پتی پور .بین لایه ها میتونی توت فرنگی  هم بزاری .روز مهمونی هم روش موز و توت فرنگی بریز و یا شکلات اگه داری

سالاد فصل ،سالاد کلم از روز قبل ،سالاد اسفناج و پرتغال و گردو و اناربا سس رب انار و روغن زیتون وسیر (جدید و عالیه)

یک ظرفم ماست و خیار و نعنا و پودر گل سرخ 

کدوم همه رو ؟مگه شما سر میز ما نشستی که غذا زیاد بود ناراحتی عزیزم ؟متوجه نشدم چی شد اصلاگفتم برای آ ...

حالا چراعصبی میشی، اونطوری که تو نوشتی یعنی میخوای همه چی بهترین باشه و انقد درست کنی که ازروز قبلش اماده باشه، بیاخوبی کن گفتیم راهنمایی کنیم خودتو توفشارنندازی 😐