2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار کمککککک

78 بازدید | 4 پست

سلام مامانا سال نو مبارک

وقتتون بخیر 

یه مشکلی که مدتیه من با پسر ۳ و دو ماهه دارم و نتونستم رفع کنم اینه 

من پسرم رو ۳۰ ماهگی با امادگی از پوشک گرفتم پروسه راحت و اروم سپری شد و از همون روزای اول چه ادرار چه مدفوع رو میگفت و خطا از روز چهارم نداشت 

منتها بعد از چهار ماه یعنی از ۳۴ ماهگی تا الان که ۳۸ ماهشه من با مدفوع درگیرم 

پسرم تا لحظه اخر مدفوعشو نگه میداره و وقتی یکم لباس زیرش کثیف میشه میگه( البته گاهی هم نمیگه من متوجه میشم) در حد خیلی کم تو لباس زیرش میکنه و بعد باقیش رو تو دستشویی میکنه اما از هر پنج بار شاید دو بارش یا بیشتر رو به این صورته 

با قصه داستان و … درباره مدفوع گفتم 

پزشکش هم بررسی کرده مشکلی نداشته 

موندم چه کنم

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

خودت گلم بچت رو بفرست بگو پیف پیف داریی برو مامان برو تشویق کن  بگو اگه خوشگل مامان بره و بیاد ببینم لباسش تمیزه جایزه داره فعلا تشویقی بدار براش 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت گلم بچت رو بفرست بگو پیف پیف داریی برو مامان برو تشویق کن بگو اگه خوشگل مامان بره و بیاد ببینم ...

والا تشویقی هم گذاشتم 

انفاقا خونه رو گرم کردیم فقط با شورته که اگه دستشویی داشت خودش بتونه بره اما انگار نه انگار 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
منم این مشکلو داشتم الانم گاهی دارم تو این سن میگن طبیعیه

چند سالتونه؟؟