2777
2789
الان یه دوستمون دوتا خونه داریم سه تا ماشین ۳۰میلیون حقوق زدن دهک ۶فامیلمون یه خونه داره ۱۱حقوق زده ...

واقعا بی عدالتی شما دهک چندین؟میترسم اعتراض بزنم گردش حساب یا هم خونه و ماشین و بهونه کنن یارانه ناجیز و هم قطع کنن 

ما 

دهک ده 

😐

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بی عدالتی شما دهک چندین؟میترسم اعتراض بزنم گردش حساب یا هم خونه و ماشین و بهونه کنن یارانه ناج ...

میگن قراره قطع بشه بالای ۷من پسرم باماس جدا نکرده ماشین داره ولی کار نداره می ترسیم جدا کنیم یارانه قطع بشه

برادر شوهرم حقوقش ۲۰ تومن از شوهرم بیشتره دوتا خونه هم داره ما یکی اونوقت به اون همچین تعلق میگیره به ما نه😄

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

گفتن دهک های بالای هفت از بهار یارانشون قطع می کنن

فعلا واسه همین اعتراض نزدم گفتم اگه یارانه رو قطع کردن اعتراض بزنم حداقل تیرای هست در تاریکی دیگه بعد قطع یارانه نمیان خونمو ازم بگیرن که 😁

میگن قراره قطع بشه بالای ۷من پسرم باماس جدا نکرده ماشین داره ولی کار نداره می ترسیم جدا کنیم یارانه ...

نه اتفاقا جدا کنین بهتر چون ماشین داره خودش سر پرست خودش بشه فکر کنم دهک شما میاد پایین...ممن موندم اگه قطع کردن اعتراض بزنم