مطلقه م و چون پدرم فوت شده کسی تو خونه منو حمایت نمیکنه مهریه هم نگرفتم ی پسرمجرد طلافروش بهم پیشنهاد دوستی داده ک هیچی برات کم نمیزارم و... شیش هفت ماهه ک دنبال اینه ک منو راضی کنه باهاش یه قرار برم بیرون و باهاش اوکی شم ولی هنوز ی قرار هم باهاش بیرون نرفتم... خودم 24 سالمه اون 40😑از قیافه ش هم خوشم نمیاد نمیدونم چیکار کنم چ تصمیمی بگیرم از طرفی شدیدا نیاز مالی دارم همینقدر ک یکم وضعیت مالیم عوض شه و سرکار برم چون دارم درس میخونم... از طرفی از ریخت این خوشم نمیاد تصمیم برام سخته نمیدونم چیکار کنم.. پیامم میده بعد از چند ساعت یا بعد از یکی دو روز جوابش میدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سنت خیلی کمه گلم خواهش میکنم خطا نرو شاید اولش خوشحال باشی یا کمکی ازش ببینی ولی قطعا ارزش اینو نداره خودتو در اختیارش بزاری و اینم بدون با این آدم دوست بشی کلا شانس ازدواج موفقی که میتونی داشته باشی رو از دست میدی خیلی فکر کن