2777
2789
عنوان

حسودای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3237 بازدید | 93 پست
مظلوم نمایی و حاشاش مثل باقی خصلتهاش هست که بقیه رو خنک فرض میکنه

واقعا حیف من و شما که بخوابم وقتمونو درگیر این خانم کنیم

منم یه حدسایی میزنم که کاربری دوم کیه ولش کن بزار خوش باشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آره فقط حوابشونو دادی ماهم همه گفته هاتو باور کردیم حداقل میخای موعظه بدی و پند کنی و تاپیک فلسفی بز ...

دیدی چطور حاشا کرد اومد با بولدوزر از رو اسی اون تاپیک رد شد وقتی خودشو صاف کردیم میگه کی نه کجا من نازش کردم تعریفش کردم

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی چطور حاشا کرد اومد با بولدوزر از رو اسی اون تاپیک رد شد وقتی خودشو صاف کردیم میگه کی نه کجا من ...

یکی از کاربرا خوب گفت نعلی که صدا می‌کنه حتما یه میخ کم داره بزار خوش باشه با سطحش پرواز کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
واقعا حیف من و شما که بخوابم وقتمونو درگیر این خانم کنیممنم یه حدسایی میزنم که کاربری دوم کیه ولش کن ...

حیف بله ولی ساکت نمیشینم برای توهین خوب شستیمش

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15845697/خانما-این-دختره-سطحش-بالاست-بنظرتون-و-باید-به-خود ...

کسی که سطحش بالاست اینجوری حرف نمیزنه که میزنه؟!😏😏🙄🙄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کسی که سطحش بالاست اینجوری حرف نمیزنه که میزنه؟!😏😏🙄🙄

ماه بانو رو میگی دیگه ؟ نه ادم درستی نیست به هر کی بگی فحش و توهین کرد

ماه بانو رو میگی دیگه ؟ نه ادم درستی نیست به هر کی بگی فحش و توهین کرد

دقیقاً، همین استارتر و میگم ، تاپیک ک شما لینکش و گذاشتی خوندم و واقعا متعجب شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
https://www.ninisite.com/discussion/topic/15845697/خانما-این-دختره-سطحش-بالاست-بنظرتون-و-باید-به-خود ...

چقدر انرژی منفی چقدر توهین کردی به یه معلم چادری تاول زده؟!! خوبه یه نفر بهت بگه ماساژور شخصی؟ بعد تایپک زده بقیه عقده ای و حسودن؟ بعد به بقیه کادر درمان توهین میکنی؟

قشنگ همه مشاغل رو بد کردی فقط خودت و شغلت خوبن با سالنت! یا رب که مبادا گدا معتبر شود😔 بخدا اینقدر خفن داریم تو فامیل ولی هیچکدوم به اندازه تو نتونستن پز بدن

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

تحصیلات و علم و دانش با هیچی جبران نمیشه

هر چقدر بیشتر علم و دانش داشتی بیشتر اذیت میشی تو این دنیا چون به هیچ بودن تهش زودتر پی میبری به دردهای یه غم هاش بعد از یه سالی زندگی دیگه بیشترش غمه و غصه

یه سوال: حسودی تو فضای مجازی چه مفهومی داره؟اینجا بارها شده یه چیزی گفتم و در جواب گفتن "خوش بحالت" ...

حالا بزار فکر کنه اینجوریه چرا حتما باید بزنیم تو کرک و پر هم اگر کسی با چیزی حرفی دلش شاد حالش خوبه بزارید باشه

دقیقا همینطوره و البته که پول شخصیت و شعور نمیاره برخلاف علم و تحصیلات

عزیزم پول همه چیز میاره همه چیز شما هم اگر فکر می‌کنید نمیاره میتونید خیرات کنید حداقل یه ثوابی هم میبرید

چقدر انرژی منفی چقدر توهین کردی به یه معلم چادری تاول زده؟!! خوبه یه نفر بهت بگه ماساژور شخصی؟ بعد ت ...

تازه در کمال پررویی اومده باز اینجا این تاپیکو زده مظلوم نمایی کنه و طلبکاره هنوز. بار چندمشه ها 

حالا بزار فکر کنه اینجوریه چرا حتما باید بزنیم تو کرک و پر هم اگر کسی با چیزی حرفی دلش شاد حالش خوبه ...

یعنی با تصور اینکه یکی بهش حسودی میکنه حالش خوب میشه؟ به نظر میاد که حالش بد شده این تاپیک رو زده