2777
2789
عنوان

حسودای نی نی سایت

3236 بازدید | 93 پست

نمیدونم چه اتفاقی میوفته که کسایی که تو زندگیشون هیچ موفقیتی کسب نکردن انقد جوز میزنن و همش اصرار دارن بگن اره تو ام فردا طلاق میگیری ، تو ام مشکل داری تو زندگیت.  ارامش نداری و ..

کاش بجای حسادت و بخل یکم تلاش کنید برای زندگیتون

از روزی اولی که اومدم تو سایت انتظار چیزای عجیبیو داشتم ولی نه انقد!

معیارشون برا دختر خوب بودن یه تیکه پارچس و نداشتن ارتباط اجتماعی 

برای موفق بودن تو اینجا باید بدویی و نرسی تا بقیه بهت ترحم کنن

اگه چیزی داری که با ارزشه اینجا خواهان نداری

اینجا مرکز ترحم برا کساییه که چیزی ندارن و تلاشیم براش نمیکنن

هستن کسایی که واقعا از هم صحبتی باهاشون میشه لذت برد ولی بعضی خانوما با نداشته های خودشون اینجارو به یه فضایی تبدیل کردن که نمیشه گفت من امروز شکلات خوردم چون اون و بچهاش دو ساله شکلات نخوردن و یا شکلات با عقایدشون جور نیست و شایدم همسرشون پول شکلاتو صرف بقیه زنا کرده..

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

خوب اگه منظورت پوله حرفت درست نیست 

ولی بقیه چیزها رو میگی اینجا که موفق ها اصولا شناخته شده هستن مث اوپرا مث چند تا پزشکی که داریم مث دختر گرانبها  

پرستارها معلم ها 

ولی اینکه پولتو بکنی تو چشم مردم درست نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب شما چی هستین که دکترا و پرستارا رو اونروز میکوبیدینو چرت و پرت می‌گفتین چون خودتون ارایشگرین؟نگین من نبودم که باور نمیکنم اصلا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه سوال: حسودی تو فضای مجازی چه مفهومی داره؟

اینجا بارها شده یه چیزی گفتم و در جواب گفتن "خوش بحالت" و من واقعا دوسالیه بنابه دلایلی نفرت دارم از این جمله خوش به حالت ولی حتی همین رو هم پای حسودی نمیذارم... چون اینجا کسی ما رو نمیشناسه و نمیدونن کی هستیم و ... چه حسادتی اخه؟  حسادت به کاربری که حتی نمیدونن حرفاش درسته یا نه؟

در اینکه خیلی ها دنبال ترحمن یا خیلی ها فیک هستن و تاپیک الکی میزنن و .. شکی نیست ولی اگر فکر میکنید اینجا کسی به شما حسودی میکنه احتمالا این برداشت شخص شماست. 

خوب اگه منظورت پوله حرفت درست نیست ولی بقیه چیزها رو میگی اینجا که موفق ها اصولا شناخته شده هستن مث ...

کلا حسادت تو وجودشونه

میگم اره من با دوس پسرم ازدواج کردم

یکی میگه طلاق میگیری

یکی میگه بی حیایی.. یکی میگه زندگیت ارامش نداره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

چه خوب شما چی هستین که دکترا و پرستارا رو اونروز میکوبیدینو چرت و پرت می‌گفتین چون خودتون ارایشگرین؟ ...

عزیزم همه اینجا میدونن من ارایشگرم و دانشجوی فیزیو

کسیم تاحالا نکوبیدم

چون اول از همه همسرم داروسازه که اگه بخوام بکوبم اول خودمو باید بکوبم

فقط گفتن ارایشگری کار بی سطحیه جوابشونو دادم

عزیزم همه اینجا میدونن من ارایشگرم و دانشجوی فیزیوکسیم تاحالا نکوبیدمچون اول از همه همسرم داروسازه ک ...

آره فقط حوابشونو دادی ماهم همه گفته هاتو باور کردیم حداقل میخای موعظه بدی و پند کنی و تاپیک فلسفی بزنی خودت سعی داشته باش اول رعایتشون کنی و درصدی خودتو به گفته هات نزدیک کنی بعد کلاس بیای 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کلا حسادت تو وجودشونهمیگم اره من با دوس پسرم ازدواج کردمیکی میگه طلاق میگیرییکی میگه بی حیایی.. یکی ...

خوب بگو خوب میکنم طلاق میگیرم تازه کلی هم ترند شده بی حیایی هم ترند تر 

حرفهای ی سری  دور کند رو بیخیال شو 😄

آره فقط حوابشونو دادی ماهم همه گفته هاتو باور کردیم حداقل میخای موعظه بدی و پند کنی و تاپیک فلسفی بز ...

تو کی هستی که برا من مهم باشی که باور کنی یا نکنی؟

تو کی هستی که برا من مهم باشی که باور کنی یا نکنی؟

خواستم یادآوری کنم بهت که چقد شخصیت پایینی داری وگرنه باور کردن یا نکردن من مهم نیست چون هر آدم سی بوادی هم بود فشار خوردن تورو اونروز میدید چیزی که با گفته هات همخونی ندارها و صد البته خواستم بهت بگم درسته تو جیبت پر پوله ولی مغزت خالیه خالی هستش اینه که بده و ارزش آدمارو میاره پایین چون پول تا یه جایی همه چی رو میپوشونه 

خواستم یادآوری کنم بهت که چقد شخصیت پایینی داری وگرنه باور کردن یا نکردن من مهم نیست چون هر آدم سی ب ...

تو مغزت پره و شخصیتت فوله؟😂😂😂

نخندون مشتی