2777
2789
عنوان

داروی روان و وسواس

78 بازدید | 17 پست

کسی فلوکستین مصرف کرده یا وسواس داشته؟ 

داذم دیوانه میشم همه چیو میشمرم و روانپزشک بهم فلوکستین داده تا الان فقط عوارض داشته بجای اینکه حاصلی ببینم. برم دارو مو عوض کنه؟ اصلا وسواس درمان میشه یا پول الکی خرج کردنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس با کمک روانشناس و روانپزشک بهتر میشه و به زندکی عادی برمیگردی و مثل ادمای عادی 

اما اینکه کاملا و واسه ی همیشه درمان بشه ، واسه ی همه ی افراد اینطوری نیست

و درمان بیشتر به صورت بهبود کیفیت زندگی هست و هنوز درمان قطعی و دائمی نداره

بهترین داروی وسواس هست فلوکستینچند وقته میخوری ؟اثرش بعد از سه هفته شروع میشهاوایلحس میکنی بدترشدیه

دو ماهو نیمه دارم میخورم. تمام عوارضشو دارم امان از یه فایده. کلمو تکون میدم که موهام بخوره به گوشم صدا بده چمدونم دستم میخوره به پای راستم باید یه بار هم به پای چپم بزنم. میل جنسیم صفر شده از دیروز دیدم از سینم ترشح میاد نگو همین فلوکستین پرولاکتین خونمو برده بالا.

بهترین داروی وسواس هست فلوکستینچند وقته میخوری ؟اثرش بعد از سه هفته شروع میشهاوایلحس میکنی بدترشدیه

ولی خدایی خوابم درست شده و کمتر فکر میکنم قبلا اصلا خوابم نمیبرد شبا اینقدر فکر میکردم قشنگ یکی دو ساعتی فکر میکردم ابنم براب همونه؟

ولی خدایی خوابم درست شده و کمتر فکر میکنم قبلا اصلا خوابم نمیبرد شبا اینقدر فکر میکردم قشنگ یکی دو س ...

بله جانم

فکر هارا قطع میکنه چون بازجذب کننده سرتونین هست

اگر میزان دوز دارو به اندازه هست و علایم بهبودی میبینید 

به درمانتون ادامه بدید و در کنارش از یه روانشناس خیلی خوب هم کمک بگیرید تا روند درمامتون بهتر و سریع تر بشه 

در کنارش ورزش کنید 

سبک زندگی و تغذیه ی خوب هم جایگزین کنید

دو ماهو نیمه دارم میخورم. تمام عوارضشو دارم امان از یه فایده. کلمو تکون میدم که موهام بخوره به گوشم ...

اگر متاهل هستید

واسه ی میل جنسی مجدد پیش دکتر مراجعه کنید تا داروتون را عوض کنه و یا یا داروی دیگه ای کنارش بده 

از خوراکی های محرک هم استفاده کنید

بله جانمفکر هارا قطع میکنه چون بازجذب کننده سرتونین هستاگر میزان دوز دارو به اندازه هست و علایم بهبو ...

ممنونم.

مهارکننده بازجذب سروتونین هست. دوز ۲۰ میل روزی یدونه میخورم حیفم میاد پول به ویزیت روانپزشک هم بدم برای یه ربع، اون‌ وقت پول روان درمانی از کجا بیارم😂 به نظرتون برم دوباره دوزشو تغییر بده یا دارو رو عوض کنه؟

دو ماهو نیمه دارم میخورم. تمام عوارضشو دارم امان از یه فایده. کلمو تکون میدم که موهام بخوره به گوشم ...

فلوکستین معمولا به صورت کاذب پرولاکتین را میبره بالا و نه به صورت واقعی 

مجدد پرولاکتینتون را چک کنید و به دکتر مراجعه کنید ، احتمال داره علت دیگه ای باعث افزایش پرولاکتین شده

اگر متاهل هستیدواسه ی میل جنسی مجدد پیش دکتر مراجعه کنید تا داروتون را عوض کنه و یا یا داروی دیگه ای ...

نه عزیزم مجردم اتفاقا از این عارضش هم خوشحالم ( تنها عارضه مفید)

لطف کردید پاسخ داذید

ممنونم.مهارکننده بازجذب سروتونین هست. دوز ۲۰ میل روزی یدونه میخورم حیفم میاد پول به ویزیت روانپزشک ه ...

دوزتون یه دوز معمولی و خوب هست

اگر احساس میکنید با این میزان وسواستون کنترل نشده ، مجدد مراجعه کنید تا یا دوز را بالا ببره و یا دارو را عوض کنه 

اگر توان مالی دارید سعی کنید حتما هردو را برید عزیزم ، وسواس انگار آدم را غل و زنجیر میکنه و درمان و خرج کردن برای بهبودی واقعا ارزشش را داره عزیزم