2777
2789

من خونه پدرجونمم الان

همین الان یکی از فامیلامون که دو سه سال پیش باهم تو رابطه بودیم با مادرش اومد خونه پدرجونم اینا

بعد من اصلا نرفتم تو پذیرایی بخوام سلام علیک کنم اصلا هیچی تو اتاق نشسته بودم تنها چون واقعا خوشم نمیاد باهاشون رو در رو شم مامانمم میدونه من رو این قضیه حساسم

بعد این دو سه روزه من صورتم بدجور جوش زد 

حالا اینا نشسته بودن مامان پسره از من خبر گرفت گفت فلانی کجاست مامانم برگشت گفت صورتش یه عالمه جوش داره بدجوره تو اتاق نشسته خجالت میکشه 

من الان انقد گریه کردم احساس میکنم آبروم جلوی این پسره رفت الان میره میخنده یه عالمه بهم

اخه مادر من این چی بود گفتی اخه جوشای صورت من چه ربطی به اینا داره 😭😭😭😭😭

همه جا آبرومو میبره 

به نظرتون من زیاد حساس شدم یا چیزی نیست! 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 آخییییی چقدر مامانت گوگولیه 

50 50 بد شد 😁

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
کاش فاز پدرمادرارو می‌فهمیدم ک چرا همیشه دوس دارن بچه هاشونو ضایع کنن

آبروم رفت یه امروز حالم خوب بود اینا اومدن مامانم اونجوری گفت خسته شدم از دست همشون 😭

حق داری مامانا کلا حرفاشون عجیب غریبه 

یادمه یبار دل‌پیچه داشتم مهمون اومد رفتم موندم طبقه بالا ننم چی بگه خوبه؟ صاف گفته بود فلانی اسهال شده از بس لواشک و آلو میخوره غذا نمیخوره برای همین نیومد پیشتون😐😐😐😐😐😐این قضیه رو یکسال بعد وقتی دوباره اومده بودن عید دیدنی تعریف کردن قش قش میخندیدن بهم 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

😂😂😂 آخییییی چقدر مامانت گوگولیه 50 50 بد شد 😁

اصلانم گوگولی نیست همیشه همینجوری جلو همه آبرومو میبره 

مثلا میتونست بگه خوابه تو اتاق یا حالش خوب نیست مریضه 

چرا اینو گفت آخه 😭😭😭😭