2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ولی بعضیا میگن طبق تجربه یکم پوست رو تیره کرده برای موها هم خوبه قشنگ کل سرم بوی امامزاده میگیر ...

😂😂

من میزدم سفید بشم😥

به ذهنم خورد به موهام بزنم..گفتم شاید خوب نباشه

😂😂من میزدم سفید بشم😥 به ذهنم خورد به موهام بزنم..گفتم شاید خوب نباشه

میگن اگه گلاب اصل باشه شفاف میکنه پوست رو 

اگه خیلی به موها بزنی یه جوری میشه ولی یکم اسپری کنی خیلی خوبه و ارامشبخشه

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
اونا خودشون خیلی بدترن،شما ک میائین نظر اونارو جویا میشین عوض راهنمایی و نظر جز چسبوندن انگ بهتون چی ...

مخ اسی با موفقیت زده شد🤝🏻

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

مخ اسی با موفقیت زده شد🤝🏻

بنده خدا ی سوالی کرده بود تمام انگو تهمتها رو بهش زدن خب مثلا اونا روزه میگیرن نماز میخونن این درس نیس ک یکطرفه قضاوت بشه،سوالی بود تو ذهنش خواس نظر بفیه رو هم جویا بشه

اینجا اگه بگی پولداری یا نداری مسخرت میکنن،ی چیزی بگی ازشو ن مشورت بگیری ی کاری میکنن ک از گفتنش پشیمون بشی من تو تاپیکتون دخالت نکردم مطمین بودم اگه چیزی میگفتم بهم حمله ور میشدن کاربریمو میترکوندن