بچه ها از کجا بفهمم به چی علاقه دارم چه شغلی میخام؟ نمیتونم تصمیمبگیرم گیجم هرذوز یه کاری میکنم..... من دوسدارم مشهور شم ولی دخترم بازیگری خوانندگی جفتش سه سری چیزایی داره ک نمیشه . خیلی بازیگریو دنبال کردم کارگردانا همش دنبال.....خوانندگیم میترسم چون تو ایرانم والا صدام خیلی خوبه. خانوادمم مذهبین.... همه رویام همینه ولی میترسم.... به نظرتون دارم افسانه ای فک میکنم و باید دنبال یه شغل عادی برم؟ الان نویسندم سردبیر مجله اندرویدم. ولی این چیزی نبوده ک هیچوقت بخام صرفا یه استعداد بود برام نوشتن. چیکارکنم؟؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی که هر روز آرزوته و ناخودآگاه بهش علاقه داری و بدون فشار و سلیقه جامعه هر روز ناخودآگاه بهش فکر ...
مشکل همینه. دیگه نمیدونم.... یه زمانی تموم زندگیم بازیگری بود ولی وقتی مدام به شهوت کارگردانا بخوری، وقتی مدام به در بسته برسی دیگه نمیخای اون هدفو. اما بعدش سردرگم میشی دیگه نمیدونی چی میخای....من الان فقط میدونم با شهرت اروم میشم.
خانوادت میزارن بری سرکار؟ اگه بتونی اول پول در بیاری خیلی خوب میشه برای معروفیت هم خودمم همیشه خیلی ...
اره بابا الانم کار میکنم دیگه سردبیر مجلم. ولی خب حقوق کارمندیه دیگه. مهاجرت و خیلی خیلی دوس دارم اما راهی براش ندارم هم پول زیاد میخاد هم اصلا بلدش نیستم