2777
2789
عنوان

ازدواج

155 بازدید | 20 پست

۲۹ سالمه و مجردم. خیلی دلم میخواد زودتر ازدواج کنم. اینم بگم اصلا اهل دوست پسر نیستم، چون خط قرمز بابامه. چند سال پیش، مامانم عروسی یکی از فامیلاش رفته بود، تو همون عروسی یکی از فامیلهاشون، پیش مامانم، کلی از پسرش صحبت کرد، آخرشم گفت پسرم بهم میگه برای من از یک دختر خوب خواستگاری کن، بعد به مامانم گفت میشه دخترت(اسم منو آورد) با پسرم، یه مدت با هم رابطه داشته باشن. مامانم گفت، دخترم اهل این روابط نیست. حالا پسره، کلا تحصیلات دانشگاهی نداشت،مامانش میگفت،پسرم میگفت درس چیه،من به جاش کار می کنم. و مامانم میدونست قطعا بابام با همچین پسری موافقت نمیکنه و سعی کرد خیلی محترمانه ردش کنه، اون موقع ناراحت نشدم. چون خودم اون موقع دانشجوی ارشد بودم. امروز حرف یه چیزی شده بود، بهم گفت یکی از دوستام واسطه شد که تو رو برای پسر یکی از دوستاش خواستگاری کنه، پسره ارشد داره، ولی من یه جوری ردش کردم، چون اون که تو رو ندیده، شاید بیاد تو رو ببینه، ازت خوشش نیاد، فکر کنم با این شرایط خانوادگیم، من هیچ وقت ازدواج نکنم. نه میزارن با پسری رابطه داشته باشم، پسری هم بخواد به صورت سنتی بیاد خواستگاریم، به بهونه ی اینکه تو رو نمیشناسه رد میکنن. اصلا هم روم نمیشه به مامانم چیزی بگم. اینم بگم الان معلم ابتدایی هستم. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه اهمیتی داره؟ ولی شمال زندگی میکنم

چرا با مادرت صحبت نمیکنی خاستگارای سنتیت رو رد نکنه؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
خب حالا که شاغلی کیس خوب براتون پیدا میشه.اکثر آقایون معلم خانم هاشون هم معلم هستن

عزیزم مسئله ی من خانوادم هستن، اصلا شرایط ازدواج ما رو فراهم نمی کنن، مامانم همیشه میگه، به خاطر باباتون، کسی جرئت نداره بیاد خواستگاری تو و خواهرت

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
چرا با مادرت صحبت نمیکنی خاستگارای سنتیت رو رد نکنه؟

روم نمیشه

روم نمیشه

عزیزم سعی کن این موضوع رو بگی 

روم نمیشه نداره 

شما الان دیگه ۲۹ سالتون هست و طبیعیه دوست داشته باشید ازدواج کنید 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

تو سال ۱۴۰۴ خجالت چیو می کشی 

ازدواج کردن زرنگی میخواد 

وقتی خانواده نمیتونن برات شوهر خوب پیدا کنن یکم خودت پررو باش 😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

تو سال ۱۴۰۴ خجالت چیو می کشی ازدواج کردن زرنگی میخواد وقتی خانواده نمیتونن برات شوهر خوب پیدا کنن یک ...

😆😆😆😆😆😆

تو سال ۱۴۰۴ خجالت چیو می کشی ازدواج کردن زرنگی میخواد وقتی خانواده نمیتونن برات شوهر خوب پیدا کنن یک ...

همیشه میترسم سنم اینقدر بالا بره، که دیگه نتونم ازدواج کنم😭