2777
2789

تو اینستا زیر پست رنگ مو.. ی خانومی میگف برادرش از دوستش شنیده بوده اگ چای غلیظ و تایدو قاتی کنی بزاری رو موهات زرد میشه اینم امتحان کرده بود و موهاش زرد شده بود. میگف زن داداشم همیشه ب جای دکلره ازاین ترکیب استفاده میکنه. کسی تجربه کرده ایا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب هوش مصنوعی

چای غلیظ و تاید (یا هر ماده شوینده قوی) تأثیرات متفاوتی روی مو دارند:

1.چای غلیظ: چای حاوی تانن است که می‌تواند موها را کمی تیره‌تر کند، نه روشن‌تر. معمولاً از دم‌کرده چای سیاه برای تیره کردن موهای سفید یا روشن استفاده می‌شود.

2.تاید (مواد شوینده قوی): مواد شوینده مثل تاید به دلیل داشتن ترکیبات قلیایی و آنزیم‌های قوی، می‌توانند چربی طبیعی مو را از بین ببرند و در برخی موارد باعث کمرنگ شدن رنگ مو شوند، به‌ویژه اگر موها رنگ‌شده باشند. اما این روش بسیار مضر است، چون باعث خشکی شدید، شکنندگی و آسیب به ساقه مو می‌شود.

نتیجه: چای غلیظ مو را تیره‌تر می‌کند، اما تاید ممکن است رنگ مو را کمی روشن کند، اما با آسیب شدید همراه است. اگر هدفت روشن کردن مو است، بهتر است از روش‌های طبیعی و ایمن مثل عسل، آب‌لیمو یا بابونه استفاده کنی.

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

تاید دستی..

یعنی پول یه رنگ ندارید 😶😑

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تأثیر تاید (یا مواد شوینده قوی) روی رنگ مو بستگی به رنگ و جنس مو دارد:

1.روی موی طبیعی (بدون رنگ‌شده): تاید چربی و رطوبت مو را از بین می‌برد و ممکن است مو را کدر، خشک و شکننده کند، اما تأثیر زیادی روی رنگ آن ندارد.

2.روی موی رنگ‌شده: تاید می‌تواند باعث کم‌رنگ شدن رنگ مو شود، به‌خصوص اگر موها را دکلره کرده یا رنگ فانتزی زده باشی. برای مثال:

•اگر موهایت بلوند یا روشن باشد، تاید ممکن است آن را زردتر یا نارنجی کند.

•اگر موهایت تیره باشد، ممکن است کمی کمرنگ و کدر شود، اما به روشنی قابل توجهی نمی‌رسد.

نکته: تاید برای مو بسیار مضر است و باعث خشکی، شکنندگی و آسیب شدید می‌شود. اگر هدفت پاک کردن رنگ مو است، بهتر است از شامپوهای شفاف‌کننده یا ترکیب جوش‌شیرین و شامپو استفاده کنی که کم‌خطرترند.

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

از این کارها نکنید 

چه تضمینی هست که موهاتون سالم‌ بمونه؟

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام