2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شب قبل تو آب نمک(شور نباشه معمولی) و کمی سرکه میخوابونم 

موقع پخت با دستمال خشک میکنم و در حد طلایی کمرنگ دو طرفش رو هفت هشت دقیقه سرخ میکنم بعد حرارت رو خییییلی کم در حدی که اصلا روغن نجوشه و قل نخوره میزارم سه ساعت بپزه و دم کنی میزارم نیم ساعت تا یک ساعت هم در آخر کره اضافه میکنم میزارم با کره هم بپزه

بخوابون از شب قبل مرغارو تو آب نمک

هم بوی بدش گرفته میشه هم نمک بهش نفوذ میکنه خوشمزه میشه تمیزم میشه

بعد دو سه ساعت با پودر سیر و زعفرون و فلفل و زردچوبه مزه دارش کن

حواست باشه اول زعفرون بزنی

بعد روغن فراوون باید بریزی تو قابلمه در حدی که روی مرغو بگیره (همینش بده روغن زیاد استفاده میشه)

کره هم بنداز روش با دمای پایین پایین یعنی شعله خیلی کم درشو ببند بذار دو سه ساعت قشنگ روغن پز شه

بنفشه🍃

خشک و سفت میشه میتونی بعد پخت نخوری

یبار برای همین اکبر جوجه ران با پوست گرفتیم،،موقع شستن مرغ،نصف بیشتر پوست ران مرغ از مرغ جدا میشه و آویز میشه،مجبور شدم کل پوست جدا کنم و بریزم دور و‌ اکبرجوجه نپختم😶

یبار برای همین اکبر جوجه ران با پوست گرفتیم،،موقع شستن مرغ،نصف بیشتر پوست ران مرغ از مرغ جدا میشه و ...

رون خوب در نمیاد حتماااا باید زیر یک کیلو باشه وگرنه سفت میشه و به صورت نصف مرغ باشه تا پوست آویزون نشه ،من دخترم عاشق اکبر جوجه س زیاد درست میکنم