2777
2789
عنوان

زندگی با ی آدم روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 52 پست
عید من عید نیست عذابه ارزو مرگش دارم

به خودتون فشار نیارین 

حق دارین 💔

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یکم با حجاب تر بگرد ، دیگه دعواتون نمیشه ، تو که تا مرز خودکشی داری میری ، خطریه ها ، یهو کار دست خودت میدی ، زندگیتو تلخ کردی که چی ، بعد اگه مغزت هنگ کنه از ناراحتی خوبه آخه ،عجبا یه کاری بکن دعوا نشه سازش کن باشون

تو این سنم به خیلی چیزا فکر میکنم تهش میگم شاید بمیرم خودکشی کنم کسی ازار نبینه

خودکشی چاره نیس عزیزم منم روزای اینجوری رو تجربه کردم عزیزم ارزش نداره بخاطر اونا فرصت زندگي کردن رو از خودت بگیری صبر کن مطمئنم خدا راه های قشنگ تری رو جلوت می‌زاره طوری ک ب خودت میای میبینی زندگیت ازین رو ب اون رو شده خیالت راحت ماهم روزای سختی داشتیم و داریم اینو بدون که بی اجازه خدا یدونه بزرگ هم نمیریزه پس امیدوار باش خدا قطعا جواب ناراحتی تو و ظلم هایی ک بهت شده زمین نمیزاره 

خودکشی چاره نیس عزیزم منم روزای اینجوری رو تجربه کردم عزیزم ارزش نداره بخاطر اونا فرصت زندگي کردن رو ...

خودش آدم بعضی وقتها بلد نیست ،مشکلات رو به وجود میاره ،اینه که زندگی سخت میشه ، مجبوریم آخه یه کار کنیم  ،همه جای زندگی من هم از نابلدی بود همیشه درد ورنج آخرش میفهیمدم راه حل اصلا این نبوده ،حالا تا ما بفمیمیم روش زنگی رو

خوب یکم با حجاب تر بگرد ، دیگه دعواتون نمیشه ، تو که تا مرز خودکشی داری میری ، خطریه ها ، یهو کار دس ...

انگ خراب بودن با هر تیپ ریختی ک بزنی میگه گلم ادم اینطوری وقتی خودش نماز روزه میگیره و دهنش کثیفه زنده موندش چ فایده  

انگ خراب بودن با هر تیپ ریختی ک بزنی میگه گلم ادم اینطوری وقتی خودش نماز روزه میگیره و دهنش کثیفه زن ...

باید زندگی کرد ، باید هم خوب زندگی کرد ، اگه حرف میزنن باید یه کاری کنی دیگه نتونن حرفت رو بزنن ، باید بهترین روش پیدا کنی

خودش آدم بعضی وقتها بلد نیست ،مشکلات رو به وجود میاره ،اینه که زندگی سخت میشه ، مجبوریم آخه یه کار ک ...

عزیزم من دوستان زیادی داشتم ک تا مرز خودکشی رفتن ولی برگشتن...صبر کن درست ک شد برام دعا کن