2777
2789
عنوان

دست به دهان کردن نوزاد

371 بازدید | 12 پست

سلام دوستان  نوزاد شش ماهه من مدام دست در دهانش می کند و هر چقدر ب او شیر یا غذا بدهم فایده ای ندارد خیلی حرص می خورم دوست ندارم اینطوری باشد دکتر هم گفت عیبی ندارد ولی من دوست ندارم اینطوری باشد

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.....
0
0%
........
1
100%
عجب

عیبی ندارد

ولی کتابی نوشتنت از پهنا در لورولمعده ام😁😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشكالي ندارد نوزادهاي من هم اينگونه بودند حتي بنده دوستي داشتم كه نوزادش مدام تمناي پستانك خود را ميكرد و دكتر أو به مادرش گفته بود سعي كنيد به جاي پستانك أو را به خوردن دستش عادت بدهيد

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

پسر من نیز به تازگی سوراخهای بینیش را کشف کرده و مدام در انها به جستجوی اشیای گرانبها میپردازد.لیک من و پدرش کاری از دستمان برنمیاید

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

خانمهای عزیز بزارین هر جور دوست داره منتشو بنویسه...نباید به مسخره بگیرین..

گلم احتمالا از دندوناشه...براش دندونی بگیر ..مرتب دستاشو بشور.....

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹