2777
2789
عنوان

مذهلی بودن و تجملات!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 76 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب به نظر من تجملات در جهت خودنمایی هست و مستلزم اسراف و افراط که همه اینها در مذاهب ، نهی شدند.

پس قاعدتا یک فرد مذهبی نباید در بند تجملات باشه 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

ازنظرمن اینکه من اعتقاداتی دارم ربطی نداره ک لباس شیک نپوشم وخونم انچنانی نکنم 

ازنظرمن اون خیلی ریاضت می خوادکه اعتقاداتت قوی باشه وخونت قدیمی ک من دیدم اینجور ولی بنظرمن کسی ک داره خرج کنه چه عیبی داره حالاکمک هم بکنه

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
چی دیدی جودی؟!

دو تا خانوم اومده بودن ميخواستن برن عروسي.واي نميدوني چقدر خودشونو تغيير دادن.مژه كاشتن ناخن گذاشتن هايلايت شينيون آرايش غليظ.اعتراف ميكنم تا حالا نديده بودم به اين شدت.حدود ٢ ميليون دادن .موقع رفتن ديدم روسري بلند سرشون كردن.يه پوشيه زدن و يه چيز بزرگم انداختن رو سرشونو بعدشم چادر.شايد من زيادي املم ولي باور نكردني نبود واسم

دو تا خانوم اومده بودن ميخواستن برن عروسي.واي نميدوني چقدر خودشونو تغيير دارن.مژه كاشتن ناخن گذاشتن ...

راستش خندم گرفت.

شاید میخواستن برن تو مجلس رونمایی کنن از خودشون.

یکی هم تو اطرافیان من هست که واسه مجالس عروسی گرونترین لباسا رو میخره و گرونترین آرایشگاه ها رو میره، اما کل وقتی که تو تالاره حجاب کامل داره و یه مانتو رو لباسش میپوشه😕

موهاش رو درست میکنه اما روسریش رو درنمیاره.

حتی وقتی که مراسم زنونه باشه.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

ببخشید مذهبی بودن      اشتباه تایپی بود

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دو تا خانوم اومده بودن ميخواستن برن عروسي.واي نميدوني چقدر خودشونو تغيير دادن.مژه كاشتن ناخن گذ ...

خب این خانوم ها می خواهن برن جشن توی جشن هم نامحرمی نیست اماتوی خیابان نمی خواهن ارایششون دیده بشه 

دلیل نمیشه کسب ک محجبه است ب خودش نرسه 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
راستش خندم گرفت. شاید میخواستن برن تو مجلس رونمایی کنن از خودشون. یکی هم تو اطرافیان من هست که واس ...

نه اينا عروسيشون جدا بود انگار.ولي واسم عجيب برد چون خودم عروسي ميرم ته تهش فقط موهامو براشينگ ميكنم

تجملاتی بودن همه جوره ش بده همراه بشه با مذهبی بودن، به شدت تضاد امیزه

امکانش هست بیشتر توضیح بدی             نتم ضعیف 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...