2777
2789
عنوان

مذهلی بودن و تجملات!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 76 پست

البته بگما اونی که واقعا مذهبیه نه ریاکار کلا به تجملات دنیا اهمیت نمیده و همیشه خدارو درنظر میگیره و کاری نمیکنه که کسی با دیدن مال و ثروت این حسرت بکشن

ولی یه سریا هم هستن که با استفاده ازظاهر مذهبی دارن دزدی میکنن و خداهم براشون مهم نیست

مثل آقازاده های محترم که اکثرشون دزد تشریف دارن

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در حد تامین رفاه باشه به نظر من اشکالی نداره حدیث داریم که دنیاتون رو آباد کنید اما اگه از حد بگذره و بشه خرجای بیخود و هی تغییرات مکرر دکوراسیون و اسراف و چشم و هم چشمی و ماشینای خییییلی بالاتر از حد نیاز و خونه هایی که تو روز وقت نمیکنی یه بار از همه جاش رد بشی قطعا با مذهب منافات داره

ثروتمند بودن با تجملاتی بودن فرق داره. در مورد ثروتمندی، نه چه اشکالی داره. اما تجملاتی بودن مغایر ...

عالي گفتي عزيزم...

كسي كه تجملاتيه هيچ وقت نميتونه مذهبي باشه... هيچ وقت...

ولي پولدار چرا... ميتونه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی