2777
2789

واقعا کم آوردم این چند روز دیگه دارم دق میکنم حالم خیلی بده همش دنبال بهونه اس دعوا کنه غر بزنه 😭😭😭 بخدا شبا تا صبح خوابم نمیبره هر وقت خانواده مادریم میان بعدش دعوا راه میندازه حسودیش میشه اونا میان هر بار که میان بعدش کن استرس دارم که این عفریته دعوا راه بندازه بخدا کم آوردم همش تنش‌ تنش 😭😭 کاش یا بمیره یا از اینجا بره 😭 عروسای دیگش اصلا یه تعارف هم نمی‌زنن که این همه سال اینجا بوده حالا یک سال هم بیاد خونه ما

دیگه سلامت روان برام نمونده بخدا 

براش خونه بگیرن خب

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو این سن خودش یه خونه مستقل نداره؟؟

بنظرم مادرت باید خیلی جدی با بابات صحبت کنه که تقسیم بندی بشه 

هر سال یا هر ماه خونه یکی بره 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خونه روستا داره نمیره غذا هم بلد نیست درست کنه عرضه ندارع وگرنه سالمه

وای خیلی سخته 

شاید الان بگن پیره گناه داره فلان اما مامانتم این وسط عمرش رفت 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

آدم ها تو پیری شبیه بچه میشن تحمل کنین

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
چرا تو این سن خودش یه خونه مستقل نداره؟؟بنظرم مادرت باید خیلی جدی با بابات صحبت کنه که تقسیم بندی بش ...

خب خبر مرگش نه خودش می‌ره نه بچه هاش میخوانش نمیان ببرنش عادت کردن که اینجا باشه