2777
2789

بعد زایمان اینجوری شده بالا هم نیست بگم برا امپول بی حسیه قسمت دنبالچه س

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

باید بری فیزیوتراپی برای دنبالچه ت 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری فیزیوتراپی برای دنبالچه ت

ورزش میدن?چجوری هس درد داره?

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
ورزش میدن?چجوری هس درد داره?

ورزش میدن نه با اصول پیش میرن کم کم خوب میشی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
منم سه ماه پیش کورتاژ شدم تا الان درد داره همون قسمت، البته من شقاق مقعد گرفتم فکرکردم مال اونه

برا من از وقتی بچه وزن گرفت درد کمرم شروع شد روزای اول زایمان که نمیتونسم یکم کمرمو جا به جا کنم رو تخت

بعدا بهتر شد

ولی هنوزم گاهی درد دارم 

دستگاه ساکسن برقی ،بادکش سرد اونم کمک میکنه

ماساژور چطوره ?بخرم

برا من از وقتی بچه وزن گرفت درد کمرم شروع شد روزای اول زایمان که نمیتونسم یکم کمرمو جا به جا کنم رو ...

عزیزم اومدم بهت بگم چند وقت نخود آب درست کن بخور  خوب میشی از ضعف هم میتونه باشه کمر دردت من خوردم خوب شدم