2777
2789
عنوان

ریزش مو

46 بازدید | 4 پست

دیگه حالم داره بهم می خوره همش ریزش مو شدید دارم تمام فرش اتاقم پر موعه و همش توی لباسام پر موعه وقتی می رم حموم موهامو می شورم همین شکلی موهام میریزه تمام فرق سرم خالی شده صد تا دکتر رفتم ولی خب خوب نشدم

عزیزم قرص مولتی ویتامین و کلسیم و آهن مرتب بخور جواب میده منم ریزش مو شدید داشتم شامپو های خارجی میگرفتم ولی جواب نمیداد تغذیه هم ربط دا ره وا اینکه استرسم باعث ریزش مو میشه

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه ریزش مو در شرایط فعلی، درمان قطعی نداره (بجز موارد نادر )
بهترین کاری که میتونین انجام بدین، در وهله اول انجام آزمایشات لازم و بررسی وضعیت بدن است.
مرحله بعدی انتخاب راهکار مناسب است، ولی باید توجه کنید که همه درمانها در ابتدا باید با هم شروع بشه..
یعنی اینکه یک مدت مزو، یک مدت مکمل، یک مدت تونیک و ... فایده نداره.. همه اینها باید در ابتدا با هم باشه..
وقتی وضعیت موها بهتر شد، پزشک نحوه ادامه درمان رامشخص میکنه...
و نکته مهم، تقریبا" همیشه بعد از قطع کامل درمان، ریزش مجدد داریم... ( بعد از قطع کامل غذا هم گرسنه میشیم. )

2790
2778
2791
2779
2792