2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 249312 بازدید | 963 پست
آره بد کردیم اما چیزی نبود ک حل نشدنی باشه

اره ولی الان جاش نیست تو نازشو بکشی یا پیامی بدی که حمل بر این باشه ک نه درستش میکنیم تو بیا و اینا چون اینجوری هم حرمت خودت رو  میاری پایین هم تا ابد همینطوری اون ناز میکنه تو باید بکشی

صبر کن اگر زنگ زدن ک‌پدرت صحبت کنه حرفاتونم یکی کنین 

البته الانم ک پسره اینطوری گفته پدرت ب پدرش بگه باشه ندین بازم زشت میشه پیش‌خودشون فکرمیکنن وا دادین واقعا کاش از اول ی حرف میزدین..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوادمم همینو میگن

والله ول کنا.. اسمون جر نخورده همین یه نفر بیفته تلپی رو زمین. همون لیاسم بردار استفلده شو کن حالشو ببر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آره بد کردیم اما چیزی نبود ک حل نشدنی باشه

خیلی چیز عجیبی نگفتید وسیله خونه خودشه مگه باید پدر شما بده مردها چقدر بی غیرت شدن بگو شما تلاشت رو میکردی تا عروسی برا خونه خودت اگه نمیتونستی یه کاری میکردیم 😐

صحبت سر دو تیکه یا سه تیکه نیست.. حرفت رو عوض کردی وقتی از اول نخواستی بعدا خواستنت منطقی به نظرش نی ...

چیز غیر معقولی هم نخواسته والا وسایل خونه خودش رو خواسته 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

خدایی چخبره ۱۱۴تا سکه کمکم به این نتیجه دارم میرسم که دخترای ایرانی امروزی برای ازدواج گرون ترینن ال ...

جناب...ب دور از ادبه اینطور صحبت کنین مگ کالا ان ک گرونن یا ارزون؟؟ 

ضمناا خیلیا رسمشون همین مقداره

از قبل بوده النم هست ‌‌‌...بعدم کارت دعوت ندادن ب اون آقا ک خودشون دوس داشتن اومدن..

هیجانی رفتار نکن

اینا که میگن بدرک بچه سالن گوش نده

بنظرم بنویس که

فکر میکردم که به نظر پدرم احترام بزارید و اگر هم در توانت نیست بتونی باخودم مطرح کنی و باهم حلش کنیم نه یه طرفه برا خودت

اگر با چهارتا تیکه وسیله قراره ارتباط چندماهه ما بهم بخوره و تصمیم به این مهمی رو بهم بزنی پس همون بهتر که اینطوری بشه الآنم من به خانوادم اطلاع میدم ممنون ازت

بنظرم همین

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

الان شما بهش پیام بدی و برگرده، تا آخر عمرت میشه سرکوفت ، من ول کردم تو خواستی برگردم 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

من اول گفتم رسم نداریم نگو برا زنداداشش۴تیکه انداختن اینم رفت ی انگشتر گرون برام خرید بعد ک باباش با ...

ببین عزیز سما باید با پدرت هماهنگ میبودی و سر خود حرف نمیزدی بعدم عوضش کنید 

اما در مورد آقا پسر رفتارش اصلا معنی نداره میتونست بیاد حرف بزنید نه اینکه بزنه به ریشه ماجرا بنظرم اصلا خودتو نباز میفهمم که خیلی جلو رفته بودید ولی رفتاره پسره اصلا معقول نیست 

سر دو تا وسیله کلا بهم زده!!! 

بهش بگو اوکی موفق باشی همین

چرا گریه می کنی؟انقد شکننده نباش دختر نوجوونی مگه؟باید قوی تر از این حرفا باشی ..پوست کلفت باش..بسپا ...

مرسی از دلداریت بخدا انقد ذوق داشتما حالم بد شد با این رفتارش