2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 249311 بازدید | 963 پست
الان نظر شما چیه خواهشا نظراتونو بگید من از دیشب ی بند دارم گریه میکنم

تو خلوت خودش به قیمت سکه و خونه و چهارتیکه فکر کرده جا زده، یعنی میشه گفت کل مسیر با احساس تصمیم گرفته این آخر سر با عقل.

نه شما مشکلی دارید نه ایشون ، شرایط طوری شده آدما ترس دارن

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اول گفتم رسم نداریم نگو برا زنداداشش۴تیکه انداختن اینم رفت ی انگشتر گرون برام خرید بعد ک باباش با ...

اگه انگشتر گرون خریده بگو چند تیکه رو نمی‌خوایم.چون طلا گرونه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

قربونت برم مهربون اما ب حدی حالم بده ها لباس داده بودم بدوزن برا خواستگاریم داشتم میرفتم پرو کنم

فداتشممم من 

اگ اون بالاسری بخاد و صلاح هم باشین بخدا ی طوری میشه ک اصن خودت میمونی

خدا ک بدمونو نمیخاد

دل بسپار ب خودش

اگ صلاحته مطمئن باش قسمت هم میشین

گریه نکنیاااااا دختر خوووب

غصه نخور دختر

دلم روشنه ختم ب خیر میشه

فقط شما 2 تا با هم صحبت نکنین، بحث غرور پیش میاد و بخاطر غرور هم شده عقب نشینی میکنه یکیتون. 

بزرگترا خودشون حل میکنن.

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ت تمام خواستگاری ها اینجور بحث هس.

غصه نخور

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ببین خواهر قشنگم هرچی قسمتت بشه همون میشه اگر این آقا باشه دوباره برمی‌گرده و همه چیز رو به راه میشه شاید خدا یه بهترش رو برات کنار گذاشته ، می‌دونم دست خودت نیست و مقصر نیستی ولی سعی کن کمتر غصه بخوری هرچی سرنوشت برات رقم زده باشه همون میشه

من اگه بخوام زندگی و سرنوشتم رو برات بگم شاخ درمیاری به این نتیجه رسیدم هرچی خدا بخواد همون میشه

خدایا هزاران هزار بار شکر🥰

صحبت سر دو تیکه یا سه تیکه نیست.. حرفت رو عوض کردی وقتی از اول نخواستی بعدا خواستنت منطقی به نظرش نیومده.... یه جورایی حق داشته و ترسیده الان هیچی نشده حرفت عوض شده بعد عقد ممکنه چیا تغییر کنه تو حرفات و ...

در کل انشاالله قسمت هم باشین و برگرده

اصلا غصه ندارهاین ادم اصلا تعادل نداره یلذ نیست حرف بزنهاین حرفها و این حرفها یعنی چیبهپدرومادرتم بگ ...

خانوادمم گفتم گفتن ولش کن این سر عقد اینکارو نکرده باهات شکر کن