2777
2789
عنوان

خانم های باسیاست بیاید

128 بازدید | 14 پست

۴ روزه قهرم با همسرم الان از دیروز حرف می‌زنیم باهم مثلا نون بخر یا کجا بودی و ... . ولی همسرم اصلا بهم نزدیک نمیشه و منم نه ... خیلی نگرانم ... چرا ؟ احساس میکنم نسبت بهم خیییییلی سرد و بی تفاوت شده معذرت خواهی نمیکنه تموم بشه بره 

از این رفتار میترسم ...

چیکار کنم بنظرتون 

خب تونزدیک بشو...

واقعا متنفرم از ناراحتی و دلخوری..کاش همیشه زندگی زن و شوهرا گل و بلبل بود🥲

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تونزدیک بشو...واقعا متنفرم از ناراحتی و دلخوری..کاش همیشه زندگی زن و شوهرا گل و بلبل بود🥲

اره میترسم از تنهایی و حس نیاز بره بیرون از خونه 

چون خب منم اصلا محلش نمیدم ...

اون شروع کرد من اصلا خوشم نمیاد از قهر بنظرت چیکار کنم نگرانم ۱۰ روز بیشتره رابطه نداریم میترسم ...

اگه دوسش داری تو کوتاه بیا

ی شام خوشمزه ی دلجویی خوشگل و ....

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

یه خانم باسیاست با شوهرش قهر نمیکنه حتی مقصر شوهرشم باشه قهر زیاد باعث دلسردی میشه یه خانم با سیاست از شوهرش تعریف و تمجید میکنه ، یه خانم  باسیاست موقعی که شوهرش عصبانی هست سکوت میکنه و چیزی نمیگه من واقعا خیلی با سیاستم ماشاالله شوهرم تو دست خودمه

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

یه خانم باسیاست با شوهرش قهر نمیکنه حتی مقصر شوهرشم باشه قهر زیاد باعث دلسردی میشه یه خانم با سیاست ...

ماشاالله ...

والا منماونروز خیلی حرف زد فقط رفتم اتاق و سکوت کردم هیچی نگفتم بعد شبش هم مامانم دعوت کرد شام این نیومد بازم پدرم آورد گذاشت خونم بازم حرفی نزدم و سکوت کردم 

ولی انگار نه از کارش پشیمون شده نه قصد داره بهم نزدیک بشه ... واقعا عجیبه 

مردا خیلی مغرورن 😁

هیچوقتم قهر نمیکنم برم خونه پدرم چون میدونم هرگز دنبالم نمیاد و باید خودم با پای خودم برگردم و ضایع بشم🤣🤣پس ترجیح میدم تو سر و کله هم اگر زدیم تو خونه خودم قهر بمونم تا برم جا دیگ 

گرچه اخرشم خودم باید اشتی کنم پس ترجیح میدم تا حد امکان نذارم قهر و دعوا پیش بیاد شدیداااا مغروره

هیچوقتم قهر نمیکنم برم خونه پدرم چون میدونم هرگز دنبالم نمیاد و باید خودم با پای خودم برگردم و ضایع ...

اره منن قهر نمیرم چون نازکش نیس 😔بدم میاد از مرد مغرور