2777
2789
عنوان

خدایا منو بکش

159 بازدید | 4 پست

اخه کجای دنیا اول بزرگتر میره عید دیدنی .مادر ساده من اینکارارو میکنه 

زن داداشم خاعرشوهرمه چون کوچیکتر از همه است میاد خونه برادراش .میونه خوبی نداریم هیچکدوم دائم اذیتمون میکنن .دیشب اومدن هرکار کردم گفتم مادر من شما بشین خونه من اونا خودشون برن بیان گوش نداد.از این میسوزم ک حالا این رفت ولی اونا قرار نیست بازدید کنن ..😊...رم تو این زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مامانت بعدش ناراحت نمیشه که چرا من رفتم اونا نیومدن، اشکال نداره

اشکالش اینجاست ک غرور خودشو بچه هاشو خورد میکنه میاد ب پای این بی پدر مادرا ک شب و روز فوشمون میدن .😊

مگه وکیل مامانتی

مگه بزرگ ترشی

سرت تو کار زندکی خودت باشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .