بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای منم مشهدیم نرفتم 🤣🤣🤣 اونقدر نرفتیم آخر کن فیکون شد 🤣🤣
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
باورت میشه یه ساله حرم نرفتم واقعا به این باور رسیدم که باید طلبیده بشی بعد بریچون تو این یک سال هرب ...
منم سالی سهچهار بار نهایت برم.
زیاد جاهای خوب و دیدنی مشهد نرفتم ، فامیلامون ک از اهواز میان از ما بیشتر مشهد رو میشناسن
گرفتاریا زیاده ، تفریح ازمون گرفته شده بخدا
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
ده برابر ظرفیت بلیط فروختن بعد در و بستن مردم وراه ندادن ملتم که ماشالله...زدن در و شکستن
تو اون شلوغی اومدن ب موجهای آبی بدترین اشتباهه
اونقدر برای سرسره ها باید بری توی صف که هیچی نمیفهمی از موجهای آبی