2777
2789
عنوان

کار و درامد در خانه

329 بازدید | 39 پست

سلام جیگرا. انشالله حالتون خوب باشه و این ایام به کامتون سال نوتون مبارک. 

خانوما من یک مدت مترجم زبان بودم مدتی کار کاشت انجام دادم الانا ب دلایلی خونه نشینم یعنی کلا از خونه زیاد نمیتونم برم بیرون خاهشا خاهشا لطفا بهم بگید چطوری تو خونه درامد داشته باشم و چیکار کنم واقعا تو شرایط بدی هستم نیاز دارم به کار تو خونه هرکی میدونه راهنمایی کنه منو ممنونم 🌹🌹🌹🌹🌹

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تو دیوار چیزی پیدا نکردی

سلام عزیزم. نه هیچی. یه مدت این کارایی ک وسیله میبردی خونه مونتاژ میکردی بود الان دیگه نیست همه میگن بیا کارگاه  و فلان. من تو بد شرایطی ام باید کار کنم از طرفی نمیتونم از خونه برم بیرون موندم واقعا 

به عنوان یک آدم باتجربه بهت میگم 

تو این چند سال من خیلییی گشتم دنبال کار خونگی 

تابلو فرش آوردم ، لباس عروسک دوختم ، تسبیح نخ کردم ، 

الان هم دو سالی هست دارم منجوق دوزی انجام میدم رو لباس ، البته بصورت تیراژ 

ببین اگه میخوای کار از خودت باشه ، هنری که بهش علاقه داری رو دنبال کن و برای خودت تو خونه کار کن 

من همین کار تابلو فرش رو یه مدت برای خودم کار کردم ولی چون مشتری نداشت ول کردم ، کار که از خودت باشه همینش بده که مشتری یا هست یا نیس 

ولی الان برای کسی کار میکنم خیالم راحته دستمزدم سر ماه تسویه میشه 

خیلیا میگن برو حرفه ای منجوق یاد بگیر برای خودت یا مزون کار کن ولی میترسم ریسک کنم و همین کارمم از دست بدم 

من اگه خوب کار کنم ماهی پنج شیش تومن برام داره 

بگرد تو دیوار شهرتون تو قسمت استخدام هنری و رسانه معمولا اونجا کارای خونگی هست

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
ویدیو درست کن بذار اینستا و یوتیوب درباره آموزش زباناینستا موفق بشی می‌تونی شاگرد خصوصی بگیری یا تبل ...

شنیدم میگن ولی این جریان یوتیوب چیه که میگن باید برند سازی کنی سر درنمیارم. تو اینستاگرام چطوری پول میده بعد محتوا؟ 

به عنوان یک آدم باتجربه بهت میگم تو این چند سال من خیلییی گشتم دنبال کار خونگی تابلو فرش آوردم ، لبا ...

مرسی عزیزم. یعنی اون بخش از دیوار رو بزنم و بزنم رو قسمت استخدام کار خونگی بهم میدن؟ 

شنیدم میگن ولی این جریان یوتیوب چیه که میگن باید برند سازی کنی سر درنمیارم. تو اینستاگرام چطوری پول ...

کانال اسکیل وید رو تو یوتیوب سرچ کن ببین صفر تا صد همه چی درآمدزائی رو گفته حتما ببینش

اینستا هم هی پست می‌ذاری مردم نگاه می‌کنن فالوت‌می‌کنن کم کم جا بیفتی هم ممکنه بهت پیام بدن برا تدریس زبان

هم فالوور و ویوت زیاد بشه تبلیغات می‌دن بهت پول می‌گیری

کانال اسکیل وید رو تو یوتیوب سرچ کن ببین صفر تا صد همه چی درآمدزائی رو گفته حتما ببینشاینستا هم هی پ ...

واییی چه خوب و عالی اینو باید امتحان کنم حتما سرچ میکنم. ارزو میکنم همه ی شما که بهم کمک میکنید به حق همین شبای عید به هر مرادی تو دلتون برسید و روزیتون و ثروت و سلامتیتون هزار برابر بشه

مرسی عزیزم. یعنی اون بخش از دیوار رو بزنم و بزنم رو قسمت استخدام کار خونگی بهم میدن؟

تو قسمت استخدام و کاریابی 

بعد یک قسمت دیگه میاد هنری و رسانه رو انتخاب کن

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
دسته گل روبانی یا شمع سازی بهترین گزینه برای درامد توی خونست کم هزینه و کم دردسر خیلی راحت خودتم میت ...

بعد اینا رو برای فروش باید کجا ببرم عزیزم؟ نحوه فروشش چطوری؟ 

[QUOTE=376412668]مرسی عزیزم. یعنی اون بخش از دیوار رو بزنم و بزنم رو قسمت استخدام کار خونگی بهم میدن؟ [/QUOTE]