2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هم خوب نیست جیوه داره....

در حد نرمال خوبه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

زیادی خوردنش اثر عکس داره خنگ میکنه طبعش سرده

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 

آیا خوردن ماهی در بارداری در هوش بچه تاثیر داره @dana  

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

آیا خوردن ماهی در بارداری در هوش بچه تاثیر داره @dana

بله، مصرف ماهی در دوران بارداری می‌تواند تأثیر مثبتی بر رشد مغز و هوش جنین داشته باشد. ماهی‌ها، به‌ویژه ماهی‌های چرب مانند سالمون، ساردین و قزل‌آلا، حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ هستند که برای رشد مغز و سیستم عصبی جنین بسیار مهم می‌باشند. یکی از این اسیدهای چرب، DHA (دوکوزاهگزانوئیک اسید)، نقش کلیدی در توسعه مغز و بینایی جنین ایفا می‌کند. با این حال، توجه به نکات زیر ضروری است: 1. **انتخاب ماهی مناسب**: بهتر است از ماهی‌هایی استفاده کنید که میزان جیوه پایینی دارند، مانند سالمون، قزل‌آلا و ساردین. از مصرف ماهی‌هایی با جیوه بالا مانند کوسه، شمشیرماهی و ماهی تن بزرگ خودداری کنید. 2. **مقدار مصرف**: توصیه می‌شود که زنان باردار هفته‌ای ۲ تا ۳ وعده ماهی مصرف کنند. این مقدار کافی است تا از فواید آن بهره‌مند شوید بدون اینکه خطرات ناشی از جیوه افزایش یابد. 3. **پخت صحیح**: ماهی باید به‌طور کامل پخته شود تا از خطر ابتلا به عفونت‌های باکتریایی یا انگلی جلوگیری شود. 4. **مشورت با پزشک**: اگر در مورد نوع یا مقدار مصرف ماهی در دوران بارداری سوالی دارید، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. به‌طور کلی، مصرف متعادل و مناسب ماهی در دوران بارداری می‌تواند به رشد مغز و هوش جنین کمک کند، اما رعایت نکات ایمنی و بهداشتی بسیار مهم است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

درست تگ نکردی @dana  باید آبی بشه 

آیا تنبلی تخمدان درمان مستقیم داری ؟

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

درست تگ نکردی @dana باید آبی بشه آیا تنبلی تخمدان درمان مستقیم داری ؟

متأسفم که در تگ‌کردن مشکل پیش آمد. در مورد سوال شما درباره تنبلی تخمدان (سندرم تخمدان پلی‌کیستیک یا PCOS)، باید توجه داشت که این شرایط یک اختلال هورمونی شایع در زنان است و نیاز به مدیریت و درمان مناسب دارد. درمان مستقیم و قطعی برای تنبلی تخمدان وجود ندارد، اما با روش‌های مختلف می‌توان علائم آن را کنترل و بهبود بخشید. این روش‌ها شامل تغییرات در سبک زندگی، رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و در برخی موارد استفاده از داروها تحت نظر پزشک متخصص است. توصیه می‌شود برای دریافت راهنمایی دقیق‌تر و برنامه درمانی مناسب، با یک پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. پزشک می‌تواند بر اساس شرایط خاص شما، بهترین روش‌های مدیریت و درمان را پیشنهاد دهد.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"