2777
2789

با منطقتون جواب بدین توروخدا

فقط خانومای فهمیده و عاقل جواب بدن.شما جای من باشی چیکار میکنی

مادرهمسرم با یه اقای غرییه ازدواج کرده چند سال پیش 

حتی تو خواستگاری من حضور نداشت نه تو عقد نه عروسی

بابام کل زندگی من و همسرمو فراهم‌کرد خوته ماشینواثاث خونه و ..‌.

مادرشوهرم حکم مترسک رو داره نگید توهین نکن جون به لبم کرده هیچ جا که باید میبود نبود فقط دخالتاش و زبون تلخش هست

بزور همسرم میرم خونه اش نه سلام نه خوش امد ...از اول تا اخر مهمونی تیکه میندازه در ظاهر میگه بچه هامو دوست داره ولی مدام ایراا ازشون میگیره من بشدت ناراحت میشم هیچکس مثل بچه هام عزیز نیستن برام شوهرم میگه اشکال نداره تحمل کن بزرگتره.ولی دیگه جون به لب شدم از دستش

از خونه ای که بابام خریده ایراد میگیره از اثاث خونه ام

از طلایی که خانوادم واسه دخترم بخرن

میگه این چیه چقدر کوچیکه یا نازکه یا خونه ات کوچیکه چقدر زشته فلانه 

دیوونه شدم بخدا از دستش

شما خودتو جای من بذار مگه همچین زنی ارزش احترام و رفت و امد داره خواهش میکنم با منطق جواب بدید شوهرم تو دنیا فقط این زن رو داره به جز ما بخاطر همین حساسه رو موضوع رفت و امد انگار وقتی اون نباشه خیلی ببشتر احساس بیکسی میکنه

ولی من چه گناهی کردم اصلا نمیدونستم بعد ازدواج یه همچین زن نمک نشناس و بیشعوری قراره بشه مادرشوهرم

بلاهایی که سر تو آوردن سر من اومده بااین تفاوت که منو از خونشون انداختن بیرون ولی بعدش مریض شد افتاد و من به خاطر رضازاده خدا رفتم و الانم میرم  این چیزا واسه خیلی ها بوده سعی کن بزرگی کنی به خاطر خدا اگه میتونی برو اگه هنوز داغت تازه هست باید زمان بگذره من چند سال قطع رابطه کردم  ولی الان دلم سوخت واسشون باز خودت میدونی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خودش بره بهش سر بزنه باهاش صحبت کن بگو حالم رو بد میکنه تو روحیه ام اثر میذاره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

حالا یه عده میان میگن وا مادرشع باید رفت وامد کنی اونم پسرشه و فلان و بیسار😐

اما من جای تو باشم رفت وامدو قطع میکنم و اجازه میدم فقط شوهرم بره ننه تحفشو ببینه چون شوهرت بلد نیس جلو مادرشو بگیره صبر ادمم حدی داره

من تو شرایط مشابه شما هستم.

تجربه شخصیمو میگم

به نظر من در قدم اول جلسات روان درمانی رو با یه مشاور حاذق شروع کن. چون معاشرت با چنین افرادی شدیدا آسیب زاست. شاید خودت متوجه نشی ولی از لحنت هم معلومه حالت خوب نیست و نیاز به تراپی داری.

در قدم بعد روی خودت و زندگیت و توانایی هات تمرکز کن تا فکر و خیال نکنی.

در قدم بعد هم تا حد امکان ارتباطت رو کم کن.

اما قطع نکن چون قطع ارتباط کامل چالشهای زیادی داره

همون دوری و دوستی رو پیشه کن.

فکر کن تو یه نفر داری فقط همون مونده برات هر چقدر بد می‌خوای نگهش داری ....

شوهرت نمیتونه ولش کنه 

تو جلو شوهر بدون عکس العمل باش 

یه بار ولی بشور طرفو که بگو کوچیک یا هر چی من قدر کسایی که تو اون موقعیت باهام بودن میدونم مادر جان نمی‌دونم درک بکنید یا نه ولی این حرفایی که میزنید کمکی نمیکنه از مشکلی هست دقیق بگید 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
بلاهایی که سر تو آوردن سر من اومده بااین تفاوت که منو از خونشون انداختن بیرون ولی بعدش مریض شد افتاد ...

اخه هر موقع شوهرش ولش میکنه باهام مهربون میشه میخواد بیاد رو همین خونه ی زشتی که نمیپسنده و بابام خریده باهام زندگی کنه!تا با شوهرش اشتی میکنه دوباره تبدیل میشه به یه موجود بیشعور بی ذات

بچه هام کوچیکن عزیزم دوساله و سه ماهه هستن

باز هم به شوهرم میگم می تونی با خودت بچه دو ساله رو ببر که مادربزرگشون بتونه نوه ش رو ببینه ولی من هر جا که روح و روان اذیت بشه هیچ وقت نمیرم

حالا یه عده میان میگن وا مادرشع باید رفت وامد کنی اونم پسرشه و فلان و بیسار😐اما من جای تو باشم رفت ...

پرش می‌کنه تنها 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
حالا یه عده میان میگن وا مادرشع باید رفت وامد کنی اونم پسرشه و فلان و بیسار😐اما من جای تو باشم رفت ...

چند بار قطع رابطه کردم هر سری گفتم اینبار شاید ادم بشه ولی نمیشه 

اشتباهه اشتی کردن باهاش