2777
2789
عنوان

از این عیدهمیشه متنفرم

298 بازدید | 25 پست

همیشه خدا ما میزبان ایم پدرم دراومد از بس پختم و شستم؛از شانس بد من همسایه خونه بابام اینام اونا ۳روز مهمون داشتن شام ناهار درس کردم کمک مامانم،دیگ گفتم خداروشکر امشب مهمون نداریم واسه خودم  مهمون اومد ازساعت ۹تالان سرپام.من همیشه خدا کل سال میزبانم اونوقت میرم عیادتی عیددیدنی دلم نمیاد بمونم ناهار شام.شوهرم همیشه میگه منو بدبخت کردی مدیونم ب گردنته دلم میخواد مام ی جا مهمون باشیم تو سریع پا میشی منم تو رودربایستی میزاری

سخته واقعا 

ادم خسته میشه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوره زمونه ای نیست که بری دید و بازدید اونا اصرار کنند شام بمونید واقعا بمونید خودت هم فقط یه بار تعارف بزن سالی یکی دوبار نهایتا به صرف شام زنگ بزنید دعوت کنید فامیل هم دعوتی رو قطعا پس میدن یعنی زنگ میزنند شما برای شام تشریف میبرید 

به اصرار و تعارف نیست کلا فلسفه دعوت به شام با خونه کسی سر زدن فرق داره

الان دوره زمونه ای نیست که بری دید و بازدید اونا اصرار کنند شام بمونید واقعا بمونید خودت هم فقط یه ب ...

خب بقیه بیان عیادت یا عیدنی فامیل میمونن ولی ما ن.خودمم از این اخلاق گوه خودم خسته شدم زنگ میزنم دعوت میکنم بغییر مناسبت وکسی ام واس مناسبتی بیاد بزور نگه میدارم اونوقت کسی دعوت کنه یا مجبوری بریم نمی مونیم.

اره بخدا کسایی هرسال میان ک ما هنوز رنگ خونشونم ب چشم بعد چن سال ندیدیم

نمیدونم چی بگم مهمونم حبیب خداست برکت میاره باخودش ولی میزبانم باید راضی باشه.اگه شرایطشونداری بگوخونه نیستید یا شام جایی دعوتین ک قبل یابعدشام بیان.

خب بقیه بیان عیادت یا عیدنی فامیل میمونن ولی ما ن.خودمم از این اخلاق گوه خودم خسته شدم زنگ میزنم دعو ...

وا خب وقتی اینجوری هستید تو هم بمون چرا نمی‌مونی 

از این به بعد شما هم رودربایستی نداشته باش 

نمیدونم چی بگم مهمونم حبیب خداست برکت میاره باخودش ولی میزبانم باید راضی باشه.اگه شرایطشونداری بگوخو ...

میگم خودم اصرار میکنم نمیدونم چ مرضی دارم شوهرم کفری شده از دستم اصرار میکنم بمونن یا دعوت میکنم خودم نمیرم.واس عید رفتم خونه فامیل شوهرم اصرار کردن نموندیم بعد اونا دیروز زنگ زدن خونه اید بیام و برگردیم گفتم حتما شام بیان گفتم باش بعد اومدن شام نزدیک ۱۶نفر بعدم ک رفتن عیدی دادم ب بچشون شوهرم شرفمو برد بی شعور شامت کم بود عیدی چی بود دادی بردن.اونوقت همینا هرسال میان بعدخونش ی استان دیگ بود من پسرم بردم دکتر چن بار میدونست رفتم خواهرشوهرم گفت ادرس خونت بفرس ک فلانی اومده بچش بیاد خونت بقران هنوز نگفته جواب نداده من اصلا نمیرفتمم خونشونم روم نمیشد خونه فامیل خودم بودم.شوهرم گفتم خری خررررر 

وا خب وقتی اینجوری هستید تو هم بمون چرا نمی‌مونی از این به بعد شما هم رودربایستی نداشته باش

شوهرمم با خواهر شوهرمم خیلی غروب بهم حرف زدن خواهرم شوهرم  بیچاره دیروز ی ساعت التماس کرد ک بیان خونه داداشم ایناهستن شمام بیان گفتم ن بعد من زنگ زدم امشب اون اومد