سلام خوبید کی عرب بود حالا هر قومیتی عشقش چند بار آمد خواستگاری تا خانوادش رضایت دادن هربار عشقش میومد خواستگاری بعد که میرفتن چه اتفاقی میفتاد خانواده چه برخوردی داشتن بعد رفتن خواستگار؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همسرم دو سال اومد خواستگاریم یه بار بابام همینکه اینا اومدن رفت تو پارک من چقد گریه کردم ، درکل پ ...
دوسال خواستگاری زیادی هست بابات برا چی مخالف بود یعنی هربار که میومدن بابات میرفت تو پارک می نشیت و برخوردیم باهات نداشت که رو ت حرف بزنه بزنتت یاموهاتو بکشه ؟
چون ما بلوچ بودیم و همسرم ترکمن ولی الان ماشاالله زندگی خوبی دارم
که ازدواجت باعشق موفق شد چند بار امد خواستگاری تا بابات رضایت داد و هربار که خواستگاری میومد بابات چیکار میکرد برخوردی باهات نداشت که حرف بزنه باهات بزنتت یا موهاتو بکشه؟
که ازدواجت باعشق موفق شد چند بار امد خواستگاری تا بابات رضایت داد و هربار که خواستگاری میومد بابات چ ...
۲ سال اومد خواستگاریم ولی چند بار اومدن یادم نیست زیاد میومدن بابام خیلی بهشون بی احترامی میکرد حتی اونا رو تهدیدم کرده بود که خونشون آتیش میزنه هر کاری هر بی احترامی بود بابام کرد ولی همسرم عاشقم بود ،دیگه خانواده اونا هم گفته بودن ما دیگه واسه خواستگاری نمیریم ولی به خانواده اش گفته بود یا این دختره یا خودمومیکشم راحت شین...بچه ها کسی که واقعا عاشق باشه تا ته تهش میونه و واس رسیدن به معشوقش تلاش میکنه من خیلی خوشبختم
دوسال خواستگاری زیادی هست بابات برا چی مخالف بود یعنی هربار که میومدن بابات میرفت تو پارک می نشیت و ...
هربار که تو پارک نمیرفت گفتم یه بار رفته بود تو پارک چون ما بلوچ بودیم و اونا ترکمن عیب میدونست دخترشو بده به ترکمن چرا با من برخورد داشت خیلی زیاد ولی خب منم عاشق همسرم بودم عشق بینمون دوطرفه بود هیچوقت تسلیم نشد الانم یه تو دلی دارم و عاشق همسر وزندگیم هستم
هربار که تو پارک نمیرفت گفتم یه بار رفته بود تو پارک چون ما بلوچ بودیم و اونا ترکمن عیب میدونست دختر ...
واقعا خیلی سخته و بدترین چیز نصیب هیچکس نشه چون واقعا اینطوری اذیت میشن دونفر دو طرف عالیه که عشقتون الانم خوبه چه برخور دایی داشت درحد چی بود برخورداش چیکار میکرد