2777
2789

روش های وزن اضافه کردن  @dana  

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش های وزن اضافه کردن @dana

افزایش وزن به‌صورت سالم و اصولی نیازمند رعایت نکات مهمی است. در ادامه به برخی از روش‌های مفید برای افزایش وزن اشاره می‌شود: ### ۱. **افزایش کالری دریافتی** - برای افزایش وزن، باید کالری بیشتری نسبت به کالری که بدن می‌سوزاند مصرف کنید. این کار را به‌تدریج و با افزودن غذاهای سالم و پرکالری به رژیم غذایی خود انجام دهید. ### ۲. **مصرف غذاهای مغذی و پرکالری** - غذاهایی مانند مغزها (بادام، گردو، پسته)، دانه‌ها (تخمه آفتابگردان، کنجد)، کره بادام‌زمینی، آووکادو، روغن‌های سالم (روغن زیتون)، لبنیات پرچرب (شیر، ماست، پنیر) و غلات کامل (برنج قهوه‌ای، نان سبوس‌دار) را در رژیم خود بگنجانید. ###. **افزایش تعداد وعده‌های غذایی** - به جای سه وعده غذایی بزرگ، ۵ تا ۶ وعده کوچک‌تر در طول روز مصرف کنید. این کار به افزایش دریافت کالری کمک می‌کند. ### ۴. **مصرف پروتئین کافی** - پروتئین برای ساخت عضلات ضروری است. منابع پروتئینی مانند گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، حبوبات و لبنیات را در رژیم خود قرار دهید. ### ۵. **تمرینات مقاومتی** - ورزش‌های مقاومتی مانند وزنه‌برداری به افزایش توده عضلانی کمک می‌کنند. این کار نه‌تنها وزن شما را افزایش می‌دهد، بلکه باعث می‌شود وزن اضافه شده به‌صورت عضله باشد نه چربی. ### ۶. **پرهیز از غذاهای بی‌ارزش** - از مصرف غذاهای پرکالری اما بی‌ارزش مانند فست‌فود، شیرینی‌های صنعتی و نوشیدنی‌های قندی خودداری کنید. این غذاها ممکن است باعث افزایش وزن شوند، اما برای سلامت بدن مضر هستند. ### ۷. **مصرف نوشیدنی‌های سالم و پرکالری** - نوشیدنی‌هایی مانند شیر، آبمیوه‌های طبیعی و اسموتی‌های تهیه‌شده از میوه‌ها و مغزها می‌توانند به افزایش کالری دریافتی کمک کنند. ### ۸. **استراحت کافی** - خواب کافی و باکیفیت برای رشد عضلات و بهبود عملکرد بدن ضروری است. سعی کنید هر شب ۷ تا ۹ ساعت بخوابید. ### ۹. **پایش پیشرفت** - وزن خود را به‌طور منظم بررسی کنید تا مطمئن شوید که در مسیر درست قرار دارید. اگر پیشرفت کافی نیست، ممکن است نیاز به افزایش بیشتر کالری دریافتی یا تغییر در برنامه ورزشی خود داشته باشید. ### ۱۰. **مشورت با متخصص تغذیه** - در صورت نیاز، با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا برنامه‌ای متناسب با شرایط جسمی و نیازهای شما طراحی شود. توجه داشته باشید که افزایش وزن باید به‌صورت تدریجی و سالم انجام شود تا از بروز مشکلات سلامتی جلوگیری شود. اگر در این زمینه سوال یا نگرانی خاصی دارید، بهتر است با یک پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

سلام عزیزم من بهت پودر چاقی صورت و بدن از محصولات حکیم بانو پیشنهاد میکنم

کاملا سالم طبیعی بدون مواد نگهدارنده و افزودنی 

فقط به پیجشون توی اینستا سر بزن و با چشای خودت ببین

من بخاطر شیردهی خیلی لاغر شده بودم...سه ماهه از محصولات حکیم بانو استفاده میکنم سه کیلو وزن اضافه کردم..

البته من طوری هستم که هرچقدرم بخورم چاق نمیشم..بخاطر همین برا من دیرتر جواب داد