2777
2789

یه تابلویی بود خیلییی  خوشگل بود عکس یه دختر بود با موهای سفید و لباس آبی آسمونی و صورت خیلی زیبا که سرش رو گذاشته بود روی اسبش که اسب هم سفید و زیبا بود 

و تابلو شکل مربع داشت و خیلی جذاب بود(تابلوفرش بودن)

ولی سلیقه مادرم یه تابلوی مستطیلی بزرگ بود که فقط یه گلدون بود با گل های رنگی 

من گفتم تابلوی اسب رو بخریم میگفت حیوان و این چیزای برای خونه قشنگ نیست🥲آخرم به تفاهم نرسیدیم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اسب رو ترجیح میدم ولی مامانا معمولا منظره و گل و اینا دوست دارن

آره دقیقا 

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

چقدر دیگران دموکراسی رو رعایت می کنن خونه ما که فئودالیسمه

😂😂😂

بازم خوبه به نتیجه نرسید نخریدید عزیزم 

اما من و شوهرم کافیه از چیزی خوشمون بیاد و نظرمون متفاوت باشه 

چنان سلیقه منو مسخره میکنه چنان مسخره میکنه و دعوا میکنه طعنه میزنه فکر میکنم عقب مونده ی چیزیم چون خودش کمی سلیقش خوبه دیگه سلیقه همرو گوه میدونه 😞 خیلی اعتماد به نفس ادمو میگیره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چقدر دیگران دموکراسی رو رعایت می کنن خونه ما که فئودالیسمه

تازه از پای کتاب پاشدی ؟ 🤭🤭

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بازم خوبه به نتیجه نرسید نخریدید عزیزم اما من و شوهرم کافیه از چیزی خوشمون بیاد و نظرمون متفاوت باشه ...

مشکل دارید باهم عزیزم؟معمولا همه جا سلیقه زن مهم تره

مشکل دارید باهم عزیزم؟معمولا همه جا سلیقه زن مهم تره

اره بابا زیاد عزیز من زیااااد 

یه گوشش بود 

ببخش اگه ناراحت شدی قشنگم

اره بابا زیاد عزیز من زیااااد یه گوشش بود ببخش اگه ناراحت شدی قشنگم

من ازدواج نکردم ولی آره مثل شوهر شما دیدم..شوهر عمه من ام اینطوریه و همه جا میخواد نشون بده نظرش مهم تره و همه کار بلده و همه رو مسخره میکنه و این رفتارش آزار دهنده ست😒اون سری انگلیسی حرف زدن منو مسخره میکرد

چقدر رو مخن اینطور آدما خدا بهت صبر بده