2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون صلوات فرستادی ولی وقتی می بینم همه درموردمادرشوهربدمیگن ازموندن تواین دنیا می ترسم این همه ازخودگذشتم کارمی کنم پسرا م موفق بشن چیزی دست کسی دیدن نخوان زودبراشون تهیه می کنم بعد درآینده ازمن دورشن و حتی جرات رفتن به خونشونو نداشته باشم می ترسم

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
خیلی خیلی فضوله همش از تو چشمی در داره همه رو میپاد حتی مستاجرها رو نمیدونم این یک ماه چی کار میکنه ...

شاید چشمیشو با خودش برده خخخخخ

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#

من متولد68اذرم 28ساله هستم پسربزرگم یازده کوچیکه اوله توسن کم بی کس بی کس حامله شدم بچه بودم تنهای تنها 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
نوش جونت.

اوایله ازدواجمو بهم کوفت کرد تا به خواهرشوهرم گفتم جمعش کنه؛فکر کن قرمه میپختم ؛سالاد درست میکردم و همه میز رو اماده تا شوهرم بیاد ساعت ۸ شب میگفت باید بیاید خونه ما عداهاتو بیا با هم بزاریم یخچال؛منم قبول نمیکردم با شوهرم‌کلی دعوا دارم سره این قضیه 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ممنون صلوات فرستادی ولی وقتی می بینم همه درموردمادرشوهربدمیگن ازموندن تواین دنیا می ترسم این همه ازخ ...

نه ، بستگی به رفتار شما در آینده با عروساتون داره. مادر شوهرایه الان فرق میکنن ‌. تحصیل کردن، اجتماععین، بلدن چطور رفتار کنن .من از مادرشوهرم بدم میاد چون بچه هام دخترن هی بهم سر کوفت میزنه ، وگرنه هیچکس به نبود و مردن کسی راضی نمیشه.

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹
بچه‌ها انگار دستشویی هم نمیره همش پشته چشمیه دره یه بار خاک گلدون زدم بهش گل گرفتمش ؛پاک کرد 

وای 😂😂😂 آدامس هم خوبه بچسبونی

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#