بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی هرکسی سختی خودشوداره بالا و پایین داره همه چی که مادرشوهرنیست خوش به حال تو دغدغه ات فقط مادرشوهره
خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
خوش به حالت ، من و مادرشوهرمم تو یه ساختمونیم، ولی ان شاءالله مادر شوهر من بره سفر آخرت. چون مسافرت ...
عزیزم سختته ازاونجا بلندشو مادر این همه برای بچه هاش زحمت می کشه عروس بیاد طرف نفرین که خدا به من عروس مثل تو نده صلواتتتتت
خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
وای نفرت عمیق من از فامیل شوهرم همیشه باعث دعواست جالبش اینجاست شوهرم با کوچک ترین محبتی در حد تنهایی رفتن خونه خواهرش وناها ر خوردن به من میگه خرم سلطان همه حرفات در مورد اونا دروغ انگار ما گذشته رو باهم نیومدیم جلو خودش چشم نداشته بدی هاشونو ببینه
من فکر کنم به خودش سنوصل میکنه چون تو چشمی در میبینه بعد میدوه میره پشت پنجره خودشو میچسبونه بهش ؛اونجا یه پله هم هست پاش نشکنه خوبه طوریش بشه لابد من باید جمعش کنم .