2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مث من

من هرکاری میکنم حتی نمیتونم   ر   ل    پیدا کنم

یعنی از ۲ ، ۳ روز بیشتر نمیشه حرف زدنم

بعدش مشکل پیش میاد

انگار واقعا بختمو بستن

شوهر ک هیچ ، پارتنر هم برا من پیدا نمیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

حالا میگن نه بابا تازه اول کاری و فلان ...

خیلیا از تو بزرگتر واقعا تو سرنوشتشون نیس . دیگه چاره چیه. درکت میکنم ولی کاریش نمیشه کرد.

یا چارتا بدبخت شده میگن مگه زندگی فقط شوهر  کررنه ! ک خب همونا مرده اسم طلاق بیاره حتی بدون به . سکته میزنن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

دقیقا مثل منی پوسیدم از تنهایی عقده ای شدم یه مرد سر سوزن بهم توجه کنه آرزومه تجربه کنم ببینم دوست داشته شدن چه جوریه 

خیلی دلم گرفته

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

سایت "آدم و حوا" قانونی و معتبره تلویزیون هم نشون داد کسانی که به واسطه سایت با هم آشنا و ازدواج کرده بودن راضی هم بودن. الان دیگه خیلی چیزها آنلاین شده پس اگه واقعا قصدش رو دارید گارد نگیرید میتونید ثبت نام کنید اونها خودشون ترتیب آشنایی رو میدن موفق و خوشبخت باشید.

سایت "آدم و حوا" قانونی و معتبره تلویزیون هم نشون داد کسانی که به واسطه سایت با هم آشنا و ازدواج کرد ...

زیاد جالب نیس . عکس از همه صفحات شناسنامه و عکس کارت ملی میخواد منکه اعتماد نمیکنم . حالا میخوادتو تلویزیون تبلیغ کنن یا هر جا

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
انشالله همیشه تنها بموتی تا روانت همچنان آروم باشه

دستت درد نکنه دعا نخاسیم

تازه ار رابطه ی سمی بیرون اومدم میدونم یه رابطه ی بد چقد ادمو نابود میکنه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...