2777
2789
عنوان

زن خانه دار مفت خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 55 پست
اگر منظور شما تغییر رنگ پوست به آبی این حالت ممکن است نشانه‌ای از یک وضعیت پزشکی به نام **سیانوز** ب ...

نه تگ کردنی میگم چرا بعضی وقتا آبی میشه اینجا

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

والا خودم شاغلم ولی خونه داری از صدتا کار بیرون سخت تره و اعصاب میخواد

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو که می‌دونی اینجا اکثرا خانه دارن و الان میان میگن زن خانه دار ملکه‌س

و همه خانم ها چه شاغل چه خانه دار از مرد پر توقع که انتظار پول از زن دارن خوششون نمیاد

تاپیک زدن نداره

۸۰ درصد مردای ایرانی ابدا کمک کار خونه نمیکنن، کسر شانشون میشه. توهین به خانمای خانه دار ربطی به تشو ...

من دور برم توهین به خانوم ندیدم اما بنظر من ی خانوم شاغل حتی اعتماد بنفس هم بالاتره و زن وظیفه اداره کارای خونه رو بکنه اگر هم می‌کنه می‌تونه بابتش پول بگیره 

💚🌱

من دور برم توهین به خانوم ندیدم اما بنظر من ی خانوم شاغل حتی اعتماد بنفس هم بالاتره و زن وظیفه اداره ...

قصد توهین ندارم ولی بسیار رویایی فکر میکنید،شاید به خاطر مردهای خوب اطرافتون بوده

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

قصد توهین ندارم ولی بسیار رویایی فکر میکنید،شاید به خاطر مردهای خوب اطرافتون بوده

فداتون گلم خب سعی کن ب مردا بفهمونی ک ارزش زن ب کار کردن یا نکردن نیست همین ک ی بچه ای رو بزرگ می‌کنه و از اندام زیباشو از وقتش از انرژیش و قوت بدنش میزنه تا ی بچه رو بزرگ کنه همین کافیه 

💚🌱

فداتون گلم خب سعی کن ب مردا بفهمونی ک ارزش زن ب کار کردن یا نکردن نیست همین ک ی بچه ای رو بزرگ می‌کن ...

اصلا متوجه این جور چیزها نیستن، یه سری از مردایی که می بینم با جوهره ی زن مشکل دارن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بیچاره زنا 

همیشه مورد ظلمن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

واقعا متاسفم خانه داری جز مشاغل سخت هست بدون مزایا کلی حرف بارمیکنید چرا کافیه یه بار یه

سربری آشپزخانه تا شب باید سرپا باشی جواب بچه وهمسر بدی بدون تشکر تهش میگن وظیفت هست 

اینقدر تفرقه نندازید لطفاً اونی که خانه داره کلی مشغله داره البته خودم شاغل هستم ولی قرار نیست 

بگم چون خانه داره ببخشید مفت خوره خیلی هم زحمت می‌کشه وواقعا سخته تموم هم نمیشه حقوقم نداره درضمن خانم باید به جاش حقوق بگیره که نمی‌دن