20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگن یه پدیده طبیعی پیش میاد که فقط ممکنه یک بار در طول یه آدم رخ بده ماه ۱ فروردین ۱۴۰۵ به قرمز خونین تغییر رنگ میده و این باعث میشه هرکی اشعه و نور ماه بهش بخوره کنترل خودش و از دست بده و شیطانی شه و به بقیه بی دلیل حمله کنه بحث کنه گفتن هیچکی نباید از خونش بیرون بره تو این روز
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️
میگن یه پدیده طبیعی پیش میاد که فقط ممکنه یک بار در طول یه آدم رخ بده ماه ۱ فروردین ۱۴۰۵ به قرمز خون ...
یعنی سال بعد این چیزا رو باور نکنید تورو خدا تا خدا نخواد هیچی نمیشه اینا از کجا میدونن آخه 😐🤌
چند سال پیش هم قرار بود شهاب سنگ بیاد مردم از ترس خواب نداشتن
یعنی سال بعد این چیزا رو باور نکنید تورو خدا تا خدا نخواد هیچی نمیشه اینا از کجا میدونن آخه 😐🤌چند ...
میگن اخرالزمانه باور که نکردیم همینجوری خوندیم
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!
تو اینستا خیلی ها بودن که پروف نداشتن یعنی خیلی خاموش بودن برای اونا این پروف رو دادن و گفتن بزارید
برا پسرا هم هست فقط جای دختر پسره😂🤌